Presidentskandidaat VS breekt landdomheidsrecord: ‘annuleer Iran-deal om Parijs’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - ‘Iron’ ‘Iran’ Mike Huckabee vindt dat de VS het nucleaire akkoord tussen de V5+1 en Iran eenzijdig moet opzeggen vanwege de aanslag in Parijs, want:

Radical Islamists, whether Sunni or Shia, are a clear and present danger to civilization.

(Naar het antwoord op de vraag hoe mensen er in de islamitische wereld toch in ’s Hemelsnaam bij kómen dat Amerika en zijn bondgenoten een oorlog tegen de islam aan het uitvechten zijn, wordt ondertussen nog druk gezocht.)

Open artikel

Reacties (6)

#1 Joop

In Teheran hadden ze ook een Franse driekleur ergens op geprojecteerd, want de IS is ook de vijand van de shiíten.

#2 Inca

De republikeinen zijn tegen de irandeal, punt. Het interesseert ze niets wat die deal inhoudt, of het redelijk is… ze verspreiden van harte misinformatie en keiharde leugens.

Dit past prima in het patroon. Men is tegen, en alles wat aan te grijpen is om weerstand te zaaien is geoorloofd. (En alles wat leidt tot een nieuwe aanleiding om met vliegtuigjes/bommenwerpers te spelen ook.)

Dat benoemen als domheid is volgens mij niet terecht. Dit is vrij doelbewust.

#3 frankw

Sterker nog, de bewuste leugens van de Republikeinse Bush Jr en zijn kabinet (Cheney, Rumsfeld) hebben het speelveld voor IS geschapen. Ohw ironie dat ze tegen een atoomdeal met Iran zijn. Het is maar te hopen dat dit soort charlatans niet aan de macht komen …..

#4 Krekel

Ik vrees dat je gelijk hebt, #2.

#5 Emile M
#6 Dehnus

@2: Met vliegtuigen en bommetjes spelen is leuk, daarvoor hebben we speelgoed uitgevonden. Maar je moet ook leren niet je vriendjes met het schepje te slaan. En daar gaat het bij conservatieven nog wel eens mis. :P.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*