1. 4

  Te laat Obamaatje

  “20.30 uur: Versnelling
  De koersen op Wall Street gaan sneller omlaag. De Dow heeft meer dan 500 punten verloren en is door de 11.000 gezakt. De Nasdaq kampt met een achteruitgang van 6 procent, de S & P 500 met een verlies van bijna 6 procent.”

 2. 13

  @9: BS Bolke. De rijken die weggaan zijn de rijken die je kan missen als kiespijn. Die hebben hun geld toch al buiten de belasting gehouden. En let maar op dat ze met hangende pootjes terugkomen als hun belastingparadijs toch niet zo paradijselijk blijkt, omdat hun kinderen bewaking nodig hebben om niet ontvoerd te worden.

 3. 16

  @Bismarck, dat valt wel mee hoor, dat riepen ze hier ook over de mensen die net over de grens gingen wonen, maar ondertussen worden het er steeds meer en komen er steeds minder terug.

  Zelfs voor AOWérs is het al lonend om net aan de andere kant van de NL-Duitse grens te gaan wonen.

 4. 20

  @19 van de dhiarree (nee niet de foxbagger) en malaria en zo? Ooit wel eens zo overvette witscheet zien zweten in de tropen???? hahahahaha!

 5. 22

  @21, p’cies, die rijken hebben genoeg geld om ook in de tropen heel comfortabel te leven, of ze schrijven zich er enkel in en vertoeven voor de rest gewoon in de VS op een luxe jacht.

 6. 24

  @Frank, zoiets ja.

  Gewoon je zelf inschrijven in een belasting paradijs en voor de rest weer in het land van herkomst vertoeven en aangezien je over een paspoort beschikt kunnen ze je er toch niet uitgooien.

  Detacherings BeeVeeTje in belasting paradijs oprichten en je zelf detacheren als CEO in je eigen land en plopla je kan nog gewoon werken ook nog als je zou willen.

  Expat in eigen land.

 7. 27

  Als Barack wordt herkozen als prez dan is dat om bekende redenen des alternatiefs. Men zal met afschuw op de man stemmen. En dat zal hem zichtbaar slopen en letterlijk en figuurlijk grijs maken, ik wed je. Die voelt zich straks ongeveer als Mandela wanneer ie de bunker eindelijk mag verlaten. Triest he mensen? Si si, ja ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren