Powned verdwijnt van televisie

Het enige programma dat de programma nog via de ether uitzendt valt zondagnacht op de radio te beluisteren: ‘Zwarte Prietpraat’ met Prem Radhakishun.

Sjirk Kuijper, hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad is kritisch vanwege wat hij beschouwt als oneerlijke concurrentie met overheidssubsidie (2,5 miljoen euro volgens de Telegraaf). Op internet moet namelijk in het medialandschap gevochten worden om elke reclamecent.

“Kijk, het loopt op z’n eind. In 2020 is hun concessie afgelopen, en het is nu al duidelijk dat ze nooit meer die 150.000 leden gaan halen. Dus elke dag dat ze dat geld nog krijgen en daar nog dingen van doen is mij een doorn in het oog.”

Open waanlink

  1. 4

    @3: Wettelijk gegarandeerde subsidie is wettelijke gegarandeerd. Al zetten ze een webcam op de kantoorplee, met een bak 5 eurobiljetten als pleepapier en is dat het enige wat ze op powned.tv uitzenden, dan hebben ze er nog recht op.

    PS. Als ze dat echt gaan doen, wil ik natuurlijk wel wat compensatie voor mijn IP zien. Moet wel kunnen van dik 3 miljoen per jaar, toch?

  2. 5

    Gelukkig bemoeit de politiek zich hier niet met onze ohzo ‘onafhankelijke’ staatsomroep zoals dictators in Rusland, Turkije en Polen dat doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren