Pi de Bruijn = geldwolf?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Pi de Bruijn = geldwolf?

1000 euro per afbeelding? Hoeveel moet het NOS-journaal dan wel niet betalen?

0

Reacties (4)

#1 bpbx

Of is deze affaire geheel in scene gezet door de Dierenpartij? Leuke gratis publiciteit zo vlak voor de verkiezingen. ??

#2 prometeus

Ik moet me inhouden om niet een
“wat-ik-maak-is-kunst”-maar-waarom-heb-je-er-dan-in-godsnaam-een-academische- opleiding-voor-nodig-en-voor-kunst-ga-ik-wel-naar-een-museum-of-ik-hang-iets- aan-de-muur-tirade te beginnen over architecten. Maar ik doe het niet.

#3 Obscura

De Tweede Kamer is van ons allemaal (hoewel ik het liefste afstand zou willen nemen van minstig 70 procent van onze volksvertegenwoordigers). En het interieur van de Tweede Kamer is door ons allemaal betaald (hoewel die stoelen oerlelijk zijn, en allang weer gedateerd… wat verlang ik soms naar de Oude Tweede Kamer, in t groen en opeen gepakt).
Mijnheer De Bruin maakt zichzelf volslagen belachelijk. Al mag je bijvoorbeeld ook de Erasmusbrug niet zomaar in een foto verwerken voor een advertentie. Geheel ongebruikelijk is De Bruin’s eis niet, uit oogpunt van jurispudentie. Maar wat mij betreft komt er een wet die gebiedt dat een ieder die iets maakt dat met publiek geld is betaald, lijdzaam moet toezien hoe die objecten/projecten worden gebruikt door een ieder.

#4 prometeus

@4 Hoezo alleen publiek geld? Als ik een gebouw neer laat zetten, mag ik er toch ook mee doen wat ik wil. Dat is nu niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*