Pastors hoeft nazi-vergelijking niet terug te nemen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Pastors hoeft nazi-vergelijking niet terug te nemen

Tsunami van foute uitspraken verwacht.

0

Reacties (6)

#1 bpbx

Dus dit mag ook?
De gevestigde orde keek weg toen de nazi’s opkwamen, en nu gebeurt hetzelfde met Wilders en Pastoors.

#2 Turk

De min.drempel van wederzijds respect is in dit O ZO VRIJE land zodanig naar beneden getrokken, dat ieder malloot zijn mening, hoe stom en onmenselijk het ook klinkt, mag uitspreken.

MAAR

Zolang het ze uitkom, kunnen en mogen ze alles zeggen. Zodra ze iets horen wat hun niet bevalt, moet men het land uit of bestreden worden of simpelweg gedood worden.

FF TERUGSPOELEN

Doe mij maar de waarden en normen waarin beschaafdheid en respect bovenin het lijstje staan. Scheelt een hoop ellende…

#3 prometeus

@2 Ik moet altijd zo mn best doen om er ergens bij jou een touwtje aan vast te knopen. WTF are you talking about? Ben wel benieuwd namelijk.

#4 TRS

@1

Nee dat mag niet. Je hebt blijkbaar niets begrepen van de uitspraak van de rechter. Heb je die eigenlijk wel gelezen? De uitspraak van Pastors betrof een maatschappelijke ontwikkeling en was niet gericht op een specifieke groep (islamieten), laat staan een persoon (zoals jij in jouw uitspraak). Jij bent dus wel strafbaar, Pastors niet, aldus de rechter.

#5 Arnoud

@ TRS: Pastor’s vergelijking zeilt handig langs discriminatieverboden, maar de strekking blijft hetzelfde: ‘Pastors mot die islamieten niet’. Een wanhopige poging om kiezers bij Wilders weg te trekken.

#6 TRS

@5

dat is jouw gekleurde interpretatie, je moet beter luisteren naar Pastors. Dit spotje had beter niet gemaakt kunnen worden trouwens, en ze hebben het ook maar 1 keer uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*