Paris Hilton, Britney Spears, Barack Obama?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Paris Hilton, Britney Spears, Barack Obama?

McCain: jaloezie of terechte kritiek?

0

Reacties (14)

#1 Joost

Jaloezie? Hij zegt alleen maar dat Obama meer buitenlandse olie wil en belastingen.

#2 Anne

Kom, hij insinueert hier toch duidelijk dat Obama vnl buitenkant is? Hilton en Spears erbij halen? Willen die ook meer buitenlandse olie en belastingen?

#3 Joost

Haha… Wist je dat ik dat helemaal niet heb gezien? Subtiel! Misschien kwam het ook omdat de youtube-player eventjes haperde aan het begin.

#4 Teun

Hier een analyse van Keith Olbermann (let op: Hij is wel een beetje de ‘linkse’ BillO).

Maar in het filmpje zit ook een reactie van de McCain-campagne man die het spotje bedacht heeft. En een analist die het een ‘green frog, red frog’ strategie noemt: voordat de media of je tegenstander op de ene lelijke, stinkende verhaal kan reageren, deel je alweer de volgende uit. Hoe onwaar je uitlatingen ook zijn, op deze manier kom je er wel mee weg.

#5 Anne

@Joost

Ik dacht al, hoe kan jij dat nou niet snappen/zien..!

;-)

#6 Arnoud

Ik was na die eerste paar seconden zo in de war van de gezochte associatie dat ik verder alleen maar de grote aantrekkelijke glimlach van Obama zag en honderduizenden mensen die hem toejuichden.

McCain zendt alleen nog maar spotjes over Obama uit, omdat zijn eigen speeches en aantallen toeschouwers maar beter geheim kunnen blijven. Het wordt een Obama-referendum in november. Met als je nee stemt een oudbakken Republikein die het beleid van Bush voortzet.

#7 Anne

@Arnoud

Dat was ook de reactie van Obama vanmiddag op CNN: Hij praat alleen maar over mij, laat ‘ie eens vertellen waar hij zelf voor staat..

nb: Ik durf je optimisme over November nog niet te delen, maar heel hard hopen helpt ook toch?

#8 Domino

Vreselijk bijziend als je het verschil niet ziet tussen die tuthola’s en Obama… doet hij alles al op de tast in huis? En als het zijn kippigheid niet is, dan in elk geval zijn jaloezie. Obama heeft gelijk, McCain is geheel en al geobsedeerd door en in de ban van de jeugdige uitstraling van zijn tegenstrever. Hij had liever iemand uit het oudemannentehuis gezien als opponent.

Als je denkt dat je de verkiezingen moet winnen met dat soort spotjes ben je ver heen, dag McCain!!

#9 Teun

”Met als je nee stemt een oudbakken Republikein die het beleid van Bush voortzet.”

Nog een Keith Olbermann quote: McCain stemmen wordt inderdaad langzamer hand een stem tegen Obama. Maar zijn conclusie was: that’s exactly where McCain wants to be.

Immers: veel Amerikanen zien Bush zijn economische beleid niet eens als zo heel erg verkeerd en hij wil waarschijnlijk ook helemaal niet dat zijn eigen standpunten al te veel in de belangstelling komen te staan. Als zijn reis naar het midden oosten bv evenveel in de schijnwerpers als die van Obama hadden gestaan, dan had de hele wereld hem kunnen zien stuntelen over de Soennieten en Shiiten.

#10 Arnoud

@ 9: eens. Op zijn Cruyffiaans: McCain kan niet winnen van Obama, maar hij kan hem wel laten verliezen.

#11 Delphine

Dat is ook het enige waar mccain mee aankomt, leugens en aantijgingen.

Voor de komende 4 jaar zijn toch echt leiderschap en visie noodzakelijk.
Barack Obama word president.

#12 Chris

Wat ik wel mooi zou vinden, is als er een site zou met een enorme bak filmpjes van McCain en allerlei standpunten die hij heeft ingenomen (met bronvermelding) zodat je zelf advertenties kan maken.

#13 Teun

@12 Deze, bijvoorbeeld?

Iedere flip-flop, grens-,volk- of timeline-verspreking en valse aantijging die hij maakt, zul je er terugvinden ;-)

#14 RB

We zien wéér een spotje over Obama. Wat moet je er dan verder nog over zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*