1. 2

  Lalala wanneer hippies denken dat het politici ook maar ene reet kan schelen dat er onrechtvaardig en inefficient en duur maar staand beleid kan blijven staan omdat er geen haan naar kraait en het bovendien mooi in de toekomst als uitruil kan worden gebruikt voor iets-anders-we-weten-nog-niet-wat.

  Keep dreaming. Drugs-beleid wordt pas redelijk als er een reden voor is. En die reden kan de politicus die het uitvoert maar beter voordeel bieden – geldelijk of politiek – en dat valt er op dit moment niet te halen.

 2. 3

  @2: Zo lang gaat het niet meer duren voor in de nodige landen de demografie dusdanig is, dat het uit puur populisme interessant wordt de mening bij te stellen. De mensen die nog denken dat wiet gevaarlijker is dan tabak of alcohol sterven uit.

 3. 5

  Vrees dat het er niet echt in zit. Zolang mensen bij 1 figuur die met paddo’s van een dak springt meteen roepen dat het verboden moet worden, en tegelijk niets zeggen als er tig-duizend verkeersslachtoffers vallen en steeds meer kinderen aan comazuipen doen… wat voor plaat voor je kop moet je dan hebben?

 4. 8

  @ Daar sla je de spijker op de kop.

  Maar ze zijn nu bezig om hun huurlingen een legale status te verschaffen door de afdeling geniepig van de CIA “privatiseren” (Blackwater/Xe).

  Maar het blijft natuurlijk een prachtig argument om de afdeling binnenlandse repressie op volle oorlogssterkte te houden. En dat kan geen kwaad, want die oorlog tegen het terrorisme ligt toch lang niet zo lekker: bijna allemaal buitenland.

 5. 10

  Zou iemand Joop kunnen zeggen dat ze een andere plugin willen gebruiken voor hun filmpkes want statistisch gezien hebben volgens de BSA 5 reguurders hier het filmpje niet kunnen zien.

  Tja, wat Marine Le Pen betreft, ieder volk verdient de leider…
  Hmm, da’s ook niet waar want ik kan me niet voorstellen dat dat leuke meisje aan de voet van de Alpe d’Huez dat dat schattige hotel daar runde Marine Le Pen verdient…

 6. 12

  2035: Mark Rutte meldt in een exclusief intervie in 1HalfUurGeleden: de wietpas was niet zo’n goed idee.
  Accepteert daarnaa een positie in de raad van bestuur van Jellinek NV.

 7. 13

  Terwijl de rest van de wereld naar Nederland wijst om de positieve resultaten van liberalisering van het drugsbeleid te illustreren,zijn die sukkels hier dat beleid aan het afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren