Onderwijsvisie PVV: vlaggen hijsen op scholen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Onderwijsvisie PVV: vlaggen hijsen op scholen

PVV heeft panacee voor alle problemen in onderwijs.

0

Reacties (6)

#1 Mark

Ontluisterend dat de PVV niet met concrete ideeen komt om de begroting anders in te richten. Al denk ik niet dat ik veel mis wanneer die voorstellen er wel waren.

Wat meer nationaal gevoel kweken op scholen kan op zich geen kwaad, maar het is wel heel a-typisch voor Nederland. Toch vraag ik me wel eens af of dat wellicht nodig is om de grote melting pot wat meer aan elkaar te verbinden. Dat was ook nodig in de VS, een natie van alleen maar immigranten. Over het algemeen lijkt het altijd wel dat de VS coherenter, eensgezinder is. Maar dat kan natuurlijk maar zo lijken.

#2 Arnoud

Niet eens een voorstel om islamitische scholen af te schaffen? Tjonge. Wordt de PVV soft, ofzo? Niets met metaaldetectoren? Hoofddoeken verbieden? Verbod op Sinterklaas op de basisschool want hij komt uit Turkije oorspronkelijk?

Als ze een beetje hadden opgelet dan had de PVV geweten dat in Amerika in elk LOKAAL zo’n vlag hangt en dat ze elke ochtend de eed op de vlag afleggen. Gewoon een vlag hangen bij elke school is buitengewoon zouteloos voor Wilders cum suis. Valt me tegen van Bosma!

#3 ReinoutS

Elke school een vlag? Akkoord, maar dan wel een EU-vlag en niet dat provinciale gedoe met rood wit en blauw. ;)

#4 Teun

In de meeste Nederlandse scholen hangt toch al een foto van de Koningin? Misschien kun je dat verplicht stellen. Maar ja: daar wordt het Volk weer niet mee bevredigd. en de Koningin is elitair. En dat mag niet.

#5 jvdheuvel

Ze moeten gewoon parades organiseren bij alle scholen dan wordt het misschien nog wat met dit land.

#6 Martijn

@4: Dat was ook mijn idee. Op prot. chr. basisschool De Fontein hing het officiële staatsieportret van de koningin en zongen we vaak couplet 1 en 6 uit het Wilhelmus vanuit het liedboek. De vlag werd uitgehangen met koninklijke verjaardagen en op Dodenherdenking (halfstok) en Bevrijdingsdag, zoals de Nederlandse traditie van matigheid en gepaste trots dat voorschrijft. Bosma wil dit vervangen door Amerikaanse borstklopcultuur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*