1. 2

  Is iemand nog in dat zwijn geïnteresseerd met de huidige wereld crises?

  Het geld, aandacht en energie die die lul kost is bizar. Alleen al daarom moet hij afgezet worden. In het gevang of niet is dan bijzaak.

 2. 4

  “Minstens dertien maal” wil zeggen: het zal nog best meer geweest zijn, maar dat hij dertien keer seks met ‘r gehad heeft, denken wij toch wel te kunnen bewijzen.

 3. 9

  Bewijs bewijs…Oooo, minstens 13x betáálde sex, ze heeft dus de bonnetjes bewaard? Zeg dat dan. Met haar trommeltje onder de arm naar de ambtenaar OM getogen en die constateert: 4 x pijpen *check*, 3 x beffen *check*, 2 x op z’n hondjes en verder nog 4 x hopeloos prematuur onderkarnen *check*. Jaha zei ze toen, en daarnaast, naast die 13 x nog et-te-lijke malen wat vaag gerotzooi in de marge, tiet- en kontenknijpen en onderspuiten met sjampoepel en dergelijke. Minstens. Grátis en voor niks. Hoho sprak de ambtenaar OM, daar kunnen we niks mee mevrouwtje want valt niet onder de noemer betaalde sex. Moet dus echte harde betaalde sex geweest zijn. Pff, weet u wat u doet meneer de OM…daar heb ik a) geen bonnetjes meer van en b) dan zegt u toch gewoon: Berlusconi heeft 13 x betaalde sex gehad en laat u dat minstens weg want anders snapt niemand het meer…

  Zo hèhè we zijn er uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren