NRC scribent (15 jaar): “Blogs zijn hip”

Reacties (5)

#1 Rene

Edoch zij opgemerkt dat Uw link-aanbieder niet kan uitsluiten dat genoemde 15-jarige hipheids-mening enige invloed heeft ondergaan van de positie van de 15-jarige mening-hebber als … blogger.

#1.1 Carlos - Reactie op #1

Het is sowieso raar om zoiets te lezen van iemand die 5 jaar oud was toen ik met Sargasso begon. Maar verder geeft het niet, ik ga toch wel eerder dood, hebben we dat ook weer gehad.

#2 vandyke

Heel wijze woorden voor een 15 jarige. Onthoud die naam.

#2.1 Carlos - Reactie op #2

waarvan akte

#3 piet de nuttige idioot

‘uitspraken op blogs worden zelden in twijfel getrokken’. Wat ie dan weer onderuit haalt door een uitspraak op een blog in twijfel te trekken.
Of een poging te doen de wijsneus uit te hangen die als één van de weinige wél iets betwijfelt.
Volgens mij bestaat een blog als Sargasso er juist uit om in de grote vijver van de blogo-/cybersphere te vissen en de content al dan niet in twijfel te trekken.

Overigens bedoel ik ‘wijsneus’ niet neerbuigend omdat hij 15 is, op die leeftijd vond ik mezelf vaak onterecht niet serieus genomen vanwege m’n leeftijd. En als ik wel ’s wat terugvind uit die tijd dan vind ik dat nog steeds.
Biologisch schijnt je hoogtepunt om en nabij je 18e te liggen, en dat zal ook z’n weerslag hebben op je verstand. Dat wordt dan wel aangevuld met ervaring en zo, maar naast de afbraak zijn dwalingen ook cumulatief.

Al vind ik op latere leeftijd natuurlijk dat ‘de jeugd’ weer te weinig respect heeft voor babyboomers etc. Waar ik dan weer net niet bij hoor, ik schijn te horen ergens tussen ‘Generation X’ en (uit m’n hoofd) ‘Generation Mulder’ oid, wat dat dan ook zijn mag. (1957)’. Boeit me ook niet zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*