Nieuw: artikelen beoordelen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Sommigen zal het al opgevallen zijn, maar sinds gisteren zijn ook artikelen te beoordelen dmv de welbekende duimpjes. Uiteraard omdat erom gevraagd werd, maar ook omdat het zo makkelijker wordt om een artikel waardering (of juist niet) te geven zonder dat daarvoor een reactie gegeven hoeft te worden.

In eerste instantie zullen we dit een maandje evalueren, en daarna gaan we kijken of het iets toevoegt, of dat we het terugdraaien. Maar tot dan, duimze!

Open artikel

Reacties (3)

#1 lapis

Als ik onderaan de hoofdpagina op de groene ‘meer berichten’-knop druk zie ik bij de nieuw getoonde berichten niet het netto aantal plusjes. Misschien ligt dat aan Firefox?

#2 majava

Ik vind het eigenlijk maar niks, dat plussen en minnen. Het werkt gewoon niet. Ik merk het zelf ook dat ik geneigd ben om ongeacht wat men zegt een min uit de delen voor de auteur (van een reactie). Die stuip heb ik bijvoorbeeld bij HPax. En andersom hangt bij Bismarck mijn cursor al boven de +. Dat klopt natuurlijk niet, maar dan ben ik nog iemand die het op tijd door heeft. Ik ben meer voorstander van een systeem van alleen plussen. Blijf je op 0, dan weet je ook dat je reactie, of in dit geval artikel, niet veel voorstelt.

#3 Joost

@lapis: Nee, dat ligt aan de ajax. Die wordt blijkbaar niet gevuurd als er artikelen worden bijgeladen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*