Mega-Godwin in NYT door David Horowitz Freedom Center

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (14)

#1 Taco Zip

De gemiddelde advertentie van de tapijtstunter in de zondagskrant is leesbaarder.

#2 lapis

Ik dacht eerst ‘welke advertentie?’ toen ik op de link had geklikt. Adblock van Firefox bleek de advertentie ook daadwerkelijk te blokkeren. Moest Internet Explorer openen om hem te zien. Niet dat ik veel zou hebben gemist.

Mensen van het Horowitz Freedom Center hoeven in ieder geval nooit meer te klagen wanneer de daden van Breivik in verband worden gebracht met de uitlatingen van Spencer of Wilders, een connectie die veel meer voor de hand ligt.

#3 su

Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

#4 ben

Goed zo links krijgt terecht een koekje van eigen deeg. Die BDS supporters zijn gewoon een stel moderne nazi’s die zich hebben weten te infiltreren in tal van universiteiten. Het is dus meer dan terecht dat hun namen openbaar worden gemaakt zodat iedereen kan zien wie die nazi’s zijn.
Gelet op die zure reactie in het islam vod al jazeera kunnen ze er helemaal niet tegen dat ze worden uitgemaakt voor dat wat ze daadwerkelijk zijn namelijk een stel Joden- en Israel hatende nazi’s, de waarheid komt blijkbaar keihard aan bij ze.

#4.1 su - Reactie op #4

Blaat.. Blaat.. Blaat.. Links is kut.. Blaat.. Blaat.. Blaat..

#4.2 ruurd - Reactie op #4

Joh Ben, nog effe doorschrijven en je hebt een manifest van 1500 bladzijden.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4
  • Vorige reactie op #4
#4.3 Dehnus - Reactie op #4

En de Horowitzjes zijn allemaal Breivikianen! Ja schelden kunnen we allemaal. Maar op deze manier het leven van je gesprekspartners aanvallen? Is gewoon LAF. Maar goed jij kan vast wel een Deens Jongetje vinden die je in elkaar kunt meppen, en dan blèren dat hij je aan “Hilterjugend” deed denken, zodat het terecht was dat je hem klappen gaf?

Want OMG hij had een fiets. Zeik een eind op.

#5 Sjiek

En met Bill Ayers zijn we weer bij Obama.

#6 weerbarst

FYI

Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) is a campaign started on 9 July 2005 by 171 Palestinian non-governmental organizations in support of the Palestinian cause for Boycott, Divestment and International sanctions against Israel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Boycott,_Divestment_and_Sanctions

#6.1 lapis - Reactie op #6

Uit die Wiki-pagina: In an op-ed published in The Jerusalem Post (N.B.: waar David Horowitz tot vorig jaar Editor-in-Chief van was) in November 2010, Gerald Steinberg and Jason Edelstein contend that while “the need to refute their [BDS organizations] allegations is clear, students and community groups must also adopt a proactive strategy to undermine the credibility and influence of these groups. This strategy will marginalize many of the BDS movement’s central actors, and expose the lie that BDS is a grassroots protest against Israeli policy.

Ze zijn blijkbaar goed in het opvolgen van hun eigen adviezen.

#7 Bismarck

Misschien moeten ze er nog een schepje bovenop doen. Er komt een moment waarop echt niemand, de nieuwe anti-semieten* uitgezonderd, ze meer serieus neemt.

*Wilders, Breivik en andere anti-islamieten.

#8 M

David Horowitz?

https://www.loonwatch.com/

‘nuff said.

#9 Henrik

echt, Sargasso moet niet zo graven in de spelonken van de gestoorde geesten, is niet gezond.

#10 Vasilis

Gezien de commotie begint de BDS-movement vruchten af te werpen. Prima zaak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*