Livestro: “Wilders, Roos en Baudet zijn landverraders”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

“Fatsoenlijk rechts” gaat er met gestrekt been in

Open artikel

Reacties (13)

#1 Arjan Fernhout

Dit is dus de inleiding naar: “Het gaat alleen nog tussen rechts en alt-rechts.” Obscure programma’s als Een Vandaag faciliteerden in 2012 “Het gaat alleen nog tussen PvdA en VVD,” en het zou me niets verbazen als deze ‘card up the sleeve’ van Livestro op dezelfde manier verzilverd wordt.

#2 kars

Echt een uitstekend artikel van Livestro. EU, juist NU!

#3 Mario

..met gestrekt been in

Wat een gelul. Livestro was/ is (mede) een faciliterende factor welke heeft bijgedragen aan de normalisatie van fascisme (o.a. in Nederland, alsook de EU). Verder zal het best wel een toffe peer zijn, met wie je prima een bakkie thee kunt drinken. Ofzoiets onnozels.

Pleurt op.

Verdere (extreem)rechtse juichaapjes ( @2 ) zouden zich diep ‘moeten’ schamen.

#4 Grimmm

Wat is dit nu weer, ik was er net aan gewend dat ik als linkse Gutmensch landverrader was. Ik wil niet met Baudet in één hokje zeg… spaar me :-)

#5 Jos van Dijk

Livestro heeft een punt. Het bekrompen nationalisme van Baudet is onverstandig en gevaarlijk. Nederland heeft baat bij een sterke Europese samenwerking.

#6 6822

Ik vond juist vooral dat #3 een punt heeft.

Klopt het dat ik je een tijdje niet gezien heb Mario? In dat geval: fijn dat je terug bent!

#7 Joost

@3: Livestro heeft al een tijdje een draai gemaakt. Ik denk dat hij daadwerkelijk geschrokken is van het beest dat hij heeft helpen creeeren.

*Mompelt iets met “Beter ten halve…”*

#8 Rolmops

@Sargasso: Mario is na een tijdje weer terug en direct volgen de overbodige beledigingen (@2) weer. Sargasso kijkt de laatste tijd liever maar gewoon even weg, lijkt het. Sommige mensen hebben echter duidelijke grenzen nodig, zoals die kinderachtige dreinkleuter Mario.

#9 JANC

@8: Waarin de ketel de pot verwijt

#10 Robrecht

Beste aanhangers van Baudet, lees eens wat Theo Hiddema schrijft over de houding en de onderbouwing daarvan door jullie voorman. Hij heeft duidelijk een beter historisch besef dan Thierry, die nog wel een historicus zou zijn. Thierry stelt zich wel in dienst van een van de grootste fascisten van deze tijd. Poetin heeft geen enkel respect voor de door jullie beleden liefde voor vrijheid. In zijn rijk zou een groot gedeelte van jullie al lang geïnterneerd zijn. en reken maar dat die hielenlikker van een Baudet daar niets tegen zou ondernemen. Misschien is hij geen landverrader in de strikte zin van het woord, maar hij verraadt met zijn steun aan Poetin wel de democratische beginselen waarvan hij pretendeert die te verdedigen.

#10.1 Frank789 - Reactie op #10

“Stap eruit of accepteer dat je aan boord zit. Own it. Je kunt niet een *beetje* bezwaar hebben tegen dat schofterige Putin-geknuffel. Moest maar eens afgelopen zijn maar dat laffe cherry picking.”
Erik Verweij @erikpjverweij ·17 u (Gericht aan Hiddema)

En Verwij heeft gelijk, dat continue goedpraten van Hiddema, hij had er al lang moeten uitstappen maar hij blijft gewoon lekker zitten, ook vóór Putin toen Baudet ook al dagelijks leugens en antisemitische tweets er uit gooide.
Hiddema speelt de “good cop” om zogenaamd aan te tonen dat er ook goede politici bij de FvD zitten.

https://twitter.com/erikpjverweij/status/1497669736909488136

#11 Frank789

De link http://jalta.nl/column/laten-we-eerlijk-zijn-wilders-roos-en-baudet-zijn-feitelijk-landverraders/
gaat nu naar een pagina van Jalta met: “We komen binnenkort met een nieuwe website!”
Wat zou er aan de hand zijn, dat kan toch geen toeval zijn?

Heeft iemand de tekst van de originele link?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*