1. 1

  Dit is dus de inleiding naar: “Het gaat alleen nog tussen rechts en alt-rechts.” Obscure programma’s als Een Vandaag faciliteerden in 2012 “Het gaat alleen nog tussen PvdA en VVD,” en het zou me niets verbazen als deze ‘card up the sleeve’ van Livestro op dezelfde manier verzilverd wordt.

 2. 3

  ..met gestrekt been in

  Wat een gelul. Livestro was/ is (mede) een faciliterende factor welke heeft bijgedragen aan de normalisatie van fascisme (o.a. in Nederland, alsook de EU). Verder zal het best wel een toffe peer zijn, met wie je prima een bakkie thee kunt drinken. Ofzoiets onnozels.

  Pleurt op.

  Verdere (extreem)rechtse juichaapjes ( @2 ) zouden zich diep ‘moeten’ schamen.

 3. 4

  Wat is dit nu weer, ik was er net aan gewend dat ik als linkse Gutmensch landverrader was. Ik wil niet met Baudet in één hokje zeg… spaar me :-)

 4. 7

  @3: Livestro heeft al een tijdje een draai gemaakt. Ik denk dat hij daadwerkelijk geschrokken is van het beest dat hij heeft helpen creeeren.

  *Mompelt iets met “Beter ten halve…”*

 5. 8

  @Sargasso: Mario is na een tijdje weer terug en direct volgen de overbodige beledigingen (@2) weer. Sargasso kijkt de laatste tijd liever maar gewoon even weg, lijkt het. Sommige mensen hebben echter duidelijke grenzen nodig, zoals die kinderachtige dreinkleuter Mario.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren