1. 2

  Een reeds geboeide arrestant een paar flinke tikken geven… en dan vooral daar, ook nu nog, geen enkel probleem in zien.

  Je moet je maar door zo iemand willen laten vertegenwoordigen, als kiezer. Dat zegt ook veel over die kiezers.

 2. 3

  Maar hij heeft een VOG, dus het is niet erg! Zo werkt dat toch?

  Welkom in Wildersland, waar je regels hebt voor mensen die hoofddoekjes aan het werk proberen te helpen, en regels voor de rest.

 3. 4

  Het zegt vooral iets over de mensen die ons politie-apparaat bemannen. Je zou de PVV-ers daar de kost moeten geven trouwens.

  Het heeft ook vooral met professionaliteit te maken. Die arrestant was kennelijk nogal agressief, zelfs in de boeien, en hij pummelde hem in zijn gezicht om zijn verzet te breken.

  Dat is natuurlijk wat anders dan dat je iemand slaat die zich gedwee laat meevoeren.

  Ergens snap ik het wel, want ze hebben dag in dag uit rotgasten die zich misdragen, en op een gegeven moment word je dat gezeik wel een beetje zat. Maar toch: het hoort niet.

 4. 5

  Prediker: het probleem zit ´m natuurlijk ook vooral in de dubbele standaard, enerzijds zero tolerance bepleiten en anderzijds het eigen handelen bagatelliseren. Dat hebben ze inmiddels wel heel vaak en heel opmerkelijk gedaan…

 5. 6

  @2: Ik vind het eigenlijk minstens zo erg/eng dat mensen die er dat soort praktijken op na houden gewoon bij de politie kunnen blijven werken.

 6. 7

  Dit soort praktijken zijn daar normaler dan je denkt, Bismarck. Ik heb familie die bij de politie werkt, en de verhalen die je soms hoort… oei, oei, oei. Tikken aan arrestanten worden links en rechts uitgedeeld (bij verzet en moeilijk doen, dat wel), en het racisme is niet van de lucht.

  @5; waarom denk je dat ik deze link even onder de aandacht breng? Je kunt dit niet genoeg benadrukken. Niet dat het veel zin heeft. De PVV blijft toch een beetje het monopolie houden op de onderbuik/tegenstem.

  Het wordt spannend wat zometeen bij de Provinciale Verkiezingen zal gebeuren en of de PVV voldoende mensen naar de stembus weet te lokken die normaliter nooit stemmen, of dat ze vooral stemmen van het CDA afsnoepen.

  Als dit kabinet niet voldoende zetels haalt in de Eerste Kamer om een meerderheid te vormen, dan is dit kabinet vleugellam. Als het ze wel lukt zitten we vier jaar vast aan een knet-ter-rechts kabinet. Niet zo best.

 7. 9

  De meeste partijen rekruteren onder beleidsambtenaren. Die maken beleid, waarvoor een wethouder, staats of minister verantwoordelijk is. Ze kunnen niets fout doen. PVV rekruteert onder mensen die echt werken, en dan kan er wel eens fout gaan. In de Leeuwarder krant staat dat de arrestant straalbezopen was toen hij een paar klappen kreeg, en dan zal hij het er wel naar gemaakt hebben. Het is in ieder geval minder erg dan door een brievenbus pissen

 8. 10

  Het zoeken naar individuele “mis”standen bij pvv’rs en daar aandacht aan geven werkt averechts…underdog’s worden dan wolven en beloond.

  Negeren en pijlen richten op het program en dan begrijpelijk tegengas geven. (zonder cohen aub)

 9. 11

  @7: “Tikken aan arrestanten worden links en rechts uitgedeeld (bij verzet en moeilijk doen, dat wel), en het racisme is niet van de lucht.”

  En dat vind jij niet erg/eng?

 10. 14

  @TokoSenang
  de arrestant straalbezopen was toen hij een paar klappen kreeg, en dan zal hij het er wel naar gemaakt hebben.

  Net als Brandon zeker “het er wel naar gemaakt heeft”?

 11. 15

  Nee, dat vind ik niet eng, omdat het om harde criminelen gaat:

  – inbrekers die op de loop gaan en dan met een welgemikte zwaai van de MacLight (op het hoofd) tot staande worden gebracht;

  – pooiers met een grote waffel op het politiebureau die een oorvijg krijgen bij het boeken;

  – professionele wiettelers die dachten hun vrachtje op tijd weggebracht te hebben en de politie uitdagen met ‘Waar zijn die plantjes dan, eh, waar zijn die plantjes dan?’, en vervolgens door het lint gaan wanneer hun installatie alsnog weggehaald kan worden omdat je een vergunning nodig hebt om een bedrijfspand voor andere doeleinden in te richten.

  In bijna alle gevallen (waar ik over hoor dan) gaat het om beroepscriminelen die verbale of fysieke agressie uiten naar de politie. Dus ik zie dat politiegeweld dan als een stukje lik-op-stuk-beleid.

  Kijk, de gewone burger krijgt hier niet mee te maken. Het ergste wat mij gebeurt is dat ik een bekeuring krijg omdat ik over de stoep fiets, en een preekje.

  (Hoewel Carlos mooie verhalen had over studentendemonstraties waar politie-infiltranten jongeren opstookten, waarna de ME met grof geweld op die studentjes insloeg. Hero Brinkman kon daar ook erg van genieten: als ME’er lekker legitiem op mensen inbeuken. Kijk dát vind ik dus wel eng.)

 12. 16

  ChristinA: “Net als Brandon zeker “het er wel naar gemaakt heeft”?”

  Ehhh… ja. Nou kan die jongen het niet helpen, maar hij zit echt niet voor niets in dat tuigje (hij zit trouwens ook niet de hele dag in dat tuigje).

  Dat is omdat hij last heeft van stemmingswisselingen en dan de boel kort en klein slaat (inclusief wie er in zijn buurt staat).

 13. 17

  gewoon iedereen weer lekker ouderwets op de brandstapel en andere wild west taferelen, ze hebben het er toch wel zelf naar gemaakt, fuck de rechtsstaat

 14. 18

  Misschien vinden jullie het leuk om in een maatschappij te wonen waarin de enkelen uitmaken wat goed en niet goed is voor de massa, daarbij met geweld en onmenselijke “normen” werken, en alles en iedereen verraden of afluisteren.
  ik doe hier niet aan mee.

 15. 20

  @15: De politie is niet de rechter. Ook bij (verdachte!) beroepscriminelen geldt nog steeds dat de rechter schuld vaststelt en bestraft, niet de politie.

 16. 21

  Aardema gaat straks op zijn Coheniaans een kopje thee drinken met Geliefde Leider Wilders, Redder Van Het Vaderland, Grootste Man Die Ooit Heeft Geleefd, Hij Die Verscheen Uit Het Licht Van Zon En Maan, Zoon Van De 21e Eeuw.

  Daarna is het een kwestie van glas-plas-was.

 17. 22

  “Aardema gaat straks op zijn Coheniaans een kopje thee drinken met Geliefde Leider Wilders, Redder Van Het Vaderland, Grootste Man Die Ooit Heeft Geleefd, Hij Die Verscheen Uit Het Licht Van Zon En Maan, Zoon Van De 21e Eeuw.”

  hehe :-)

 18. 23

  laffe actie -> check
  plegen van geweld -> check
  PVVer -> check

  Conclusie: Aardema hoort thuis bij een walgelijke clubje als de PVV, tuig zoekt immers tuig op.

 19. 24

  @15 Het vervelende is dat jij zelf aangeeft dit soort verhalen alleen van mensen te horen die bij de politie werken. Niet van de mensen die hier het slachtoffer van zijn. The truth is in the eye of the beholder. Dus natuurlijk is het totaal gerechtvaardigd als je het uit de mond van deze personen hoort. Zij zullen ook geen dingen doen die ze niet voor zichzelf kunnen rechtvaardigen. Maar dat is iets anders dan de objectieve waarheid.

  Mensen slaan die in de boeien zitten en dus weerloos zijn is laf, zeker in een machtspositie. Helemaal als het gaat zoals de berichten suggereren om nare opmerkingen die de man gemaakt heeft. Een agent kan verwachten in zijn positie minder leuke verbale uitingen te horen en moet daar professioneel mee om kunnen gaan. Zo niet, dan is iemand gewoon totaal ongeschikt voor een baan bij de politie.

 20. 25

  @15: een klap met een “MacLight” (diëet-hamburger?) moet te doen zijn. Een tik met het grootste maatje Maglite is daarentegen geen feest.

 21. 27

  Nou nou wat een ophef nu hij 10jaar later bij de pvv blijkt te zijn.

  @26 Ook Geert ligt dubbel als hij de linkse tegenstanders tegen dit soort muurtjes ziet oprennen. Dan denkt Geert: blaffende honden bijten niet ;-)

 22. 28

  @27
  O, hij selecteert expres dit soort lieden, maar dat wisten we al hoor.

  Dit soort lui zag je vroeger ook bij de NSB.
  Recht door zee, niet vooe een kleintje vervaard, jongens van Jan de Wit zeg maar, met de echte VOC mentaliteit.
  Niet van die zachte heelmeesters, maar echte mannen.(zonder baarden dan)

 23. 29

  Er is ook al een onderzoek naar deze max gaande dat ie een meisje lastig gevallen heeft tijdens werk en buiten werk tijd
  hij wist doordat hij een keeer bij haar was geweest tijdens werk dat zij geestelijke problemen had en deed net alsof hij haar wou helpen en kwam buiten werktijd langs maar zij kwam er al snel achter waar hij op seks uit was het is een schande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren