1. 2

  Leon de Winter die in de Elsevier pleit voor symbolische straffen (Als hij schuldig wordt bevonden, mag Badr niet meer dan een taakstaf en een voorwaardelijke celstraf krijgen.), dat ik dat nog eens mee mag maken!

 2. 4

  Wat is het toch een wereldreemd mannetje die de Winter,waarschijnlijk zijn de enige zware criminelen die hij kent die van de feuilletons op tv.
  Anders zou hij beseffen dat het belangrijkste wapen van een crimineel vaak zijn charme [en de manier hoe hij mensen voor zich kan innemen]is.

 3. 5

  Ik dacht eerst dat het satire was, maar ik moest al meer moeite doen om de ironie te begrijpen, en toen ik ook nog eens besefte dat de gemiddelde Elsevierlezer daar vast niet beter in is dan ik snapte ik helemaal niet meer wat ik hier nou mee aanmoet.

 4. 7

  Schouder aan schouder zat ik met Badr aan tafel. Zijn ‘personal space’ is dus iets heel relatiefs; het maakt hem niet uit of je dicht bij hem bent, het gaat om de vraag of je agressief bent.
  Zozo, hij zat met badr hari aan tafel en werd niet eens in elkaar geslagen, dat betekent dat badr hari nooit zonder provocatie mensen in elkaar slaat!

 5. 8

  Ik ga er maar vanuit dat dit satire moet voorstellen.

  Het zou me dus helemaal niets verbazen als de Winter hoopt dat de zogenaamde “multiculti politiek-correcten” hem instemmend gaan citeren en dat hij vervolgens hard kan gaan roepen dat het allemaal satire was en dat de “slinkse multiculti’s” totaal niet deugen. En dat Moslims bla, bla en dat Israel zus en zo.

  Ik bedoel, als je dit leest:

  “Alle alfamannetjes raken van streek als Badr binnenstapt. En dat betekent dat er mannen zijn die hem uitdagen, zeker als ze gezopen en gesnoven hebben (wat had slachtoffer Koen, een getrouwde man, ‘s nachts om half vier in de Arena te zoeken, en wat zat er zoal in zijn bloed?).”

  dan zijn er twee mogelijkheden:

  1) (niet grappige) satire
  2) hersenverweking

 6. 9

  Ik weet niet welke homo erotica ik vandaag het mooiste vind; die van Leon of die van Olympiczion:

  Laat op de avond vertelde hij me, dat hij zijn vader had verloren en dat hij zich tot sommige mannen aangetrokken voelde. Oh, oh, maar ik niet! Ik had me op dat moment het liefst onzichtbaar gemaakt. Fysieke relaties met mannen waren voor mij eerder afschrikwekkend. De jongen wilde ten afscheid een omarming, maar ik was daartoe niet in staat.

  Toen ik daarna alleen in mijn kamer was, gebeurden er echt vreemde dingen. Ik voelde hoe een energie op mij inwerkte. In deze energie zaten homoseksuele voorstellingen gecombineerd met veel seksuele lust. Ik voelde opwinding. Daardoor bleef ik in die nacht een tijdje met deze energieën verbonden. Ik wist, dat ik daar eigenlijk niets mee te maken had en ik voelde ook een gevecht in mezelf, dat echter op een onbewust niveau plaatsvond. Na twee uur was alles voorbij. Ik had het gevoel, dat, als ik de jongen omhelsd had om hem een plezier te doen, deze homoseksuele energie in deze nacht nog wel veel heftiger geworden zou zijn.

 7. 10

  Ik concludeer gewoon dat Elsevier “Marokkanen” die geweldsmisdrijven plegen het liefst voorwaardelijke of taakstraffen oplegt. En ja, tot op zekere hoogte kan ik daarin meegaan, maar op het moment dat er neuzen gebroken worden (en al zeker in geval van recidive) is het tijd voor straatverboden en introspectie (gevangenisstraf, verplichte cursus anger management en ja ook een goede re-integratiebegeleiding).

 8. 16

  Satire van een dergelijk niveau beheerst hij inderdaad niet volgens mij, maar idiotie van dit niveau verwachtten we nou ook weer niet direct. Ik althans niet.

  Ik zag hem echter bij RTL Boulevard vandaag, en hij meent het allemaal heus! …

  Mijn theorie is dat-ie inmiddels zó bang voor moslims in het algemeen en voor Badr Hari in het bijzonder is, dat-ie een soort, tja, preemptive stockholmsyndroom (of hoe je het ook noemen wil) heeft ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren