Leger grijpt hard in bij demonstratie op Tahrirplein in Egypte

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (2)

#1 Frank

Slecht nieuws, helaas, maar ik bleek de open draad te hebben gemist.

#2 salvatore

Er is helaas NIETS veranderd; dus gaan de opstanden door.
Dat was al vrij snel bekend; Toch was de middenklasse overwegend te snel tevreden;en hadden geen zin meer in tentjes op het tahir plein.
De`zelfde meute van Mubarak zit er nog; De hele troep van zijn afkomst (hetzelfde leger,en ministers, regime,en beleid) Blogers e.a bleven opgepakt;gemarteld (!!!) en zonder vorm van proces/valse aantijgingen informeel;in kerkers gedonderd.

Doorpakken dus, daaro; en als ” het nieuwe regime” de vorm van turkeye kiest; die heeft niet voor niets alsnog,onlangs; eindelijk het leger beter laat dan nooit; eruit gemieterd; van de stoel, van de overheid.

Het enige waar tot dusver,er al echte resultaten zijn,in de,nieuw democratische lente is Tunesie geweest. Die evenals het westen in zijn zogenaamde – ” joods christelijke traditie van politiek en beleid”
Kiezen voor hen, gematigde, islamitische traditie; en zo hoort dat in een vrije keuze land, en democratische verkiezingen. En als dat niet bevalt;kiezen ze weer anders.

Hoop dat het westen, voorstanders van menselijkheid,democratie,en burgerrechten, egypte,libie,jemen,syrie,iran,etc ; Blijven steunen; zonder hen dictatuur op te leggen. via allen wegen er maar bestaan;
ook netwerk support;beeld en geluid; vastleggen en, informatie delen/verspreiden;

That the whole wide world could a see; who are the real criminals;and why they have to go,and been judged.
In name of free humanity. Waar en in welk land van misstanden dan ook.Het volk zegt; GO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*