Kritiek op Maxima uit onverwachte hoek

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Kritiek op Maxima uit onverwachte hoek

hoewel, onverwacht…

0

Reacties (5)

#1 Arnoud

Nee, die oranjeverenigingen hebben een realistisch beeld van de werkelijkheid…

#2 Peter

Het gaat die oranjebonders alleen om zichzelf. Ze waren in 1993 ook niet te beroerd Beatrix terecht te wijzen op heur houding jegens het volluk.
Ze hebben trouwens niet goed opgelet bij Maxima’s speech. Ze heeft toch ook gezegd dat nederlanders bij de thee een koekje happen?
Kijk, in een vrij land mag zelfs een oranjebond wat zeggen natuurlijk, dus mag ik ook zeggen dat die oranjebonders op moeten passen. Als Maxima straks aan de macht komt, biedt ze haar criticasters misschien een helikopterreisje aan.
(Sorry, dat heb ik niet gezegd…, ’t schoot er geheel per ongeluk uit, nogmaals excuses).

#3 Adriaan Pek

Het arme kind heeft net als zovelen op het hogere niveau de verkeerde influisteraars. Zolang we geen gevangen uit het vliegtuig plempen zoals in Argentinië tijden het medebewind van haar vader…. is de Nederlandse identiteit zo gek nog niet. De Argentijnse straalt ineens veel minder.

#4 Peter

Ik heb wat goed te maken. Maxima leest GeenCommentaar ook. Ze heeft me terecht gewezen. Mijn reactie vond ze nou weer wel zo typisch nederlands……..

#5 Bismarck

Oranjeverenigingen… Lijkt me typisch de broedplaats voor Hollandse nationalisten. Logisch dat die commentaar hebben op iemand die de “nederlandse cultuur” relativeert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*