Kritiek Trump op Duitsland

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Het Duitse valuta-beleid krijgt forse kritiek van de Trump-regering. Interessant, omdat Sargasso’s eigen Michel ook al herhaaldelijk deze kritiek op Duitsland (en Nederland) heeft geuit.

Open artikel

Reacties (6)

#1 Joost

Ah. Michel = Trump, logisch. Ik had altijd al mijn vermoedens.

#2 gbh

@1: Flauw; bij het anti-westerse links en extreem rechts hoor je voor een gedeelte dezelfde geluiden en hanteren ze dezelfde zondebokken. Dat maakt het niet = maar ze lijken veel meer op elkaar dan je als links zou moeten willen.

#3 Arjan Fernhout

@1: Nee, dat zegt @0 niet. Alt-rechts rooft ook argumenten van constructief links (in Ned. media ‘conservatief links’ of ‘populisten’ genoemd, gevolgd door nitwits bij sociale media) en lijmt het vervolgens in een nationalistische c.q. protectionistische agenda.

#4 tigger

@3:
Dan nog is het een heel ander argument: Michels “wij behandelen de rest van de wereld niet eerlijk” tegen Trumps: “wij worden niet eerlijk behandeld en wij gaan dat bij anderen ook niet doen”.
Links altruïsme tegenover rechts egoïsme.

#5 Dehnus

@3: Of Nederlandse Fora, waarop Putin als grote held met propaganda word onthaalt. Met leugens als “Voor Putin waren de Winkels leeg nu zijn ze allemaal weer vol! Dat willen ze niet horen in het Westen omdat hij zo’n slimme leider is.”.

Ze lopen er mee weg.

#6 gbh

POLL – Germans’ trust in their US partner has dropped dramatically

https://twitter.com/dwnews/status/827486372537724929

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*