Japanner spuit volwassen Sea Shepherd activist van z’n brommer

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (16)

#1 Bullie

goed kâwwe

#2 Rob

Een volwassen activist nog wel.

#3 Flo

En dat dan acht keer achter elkaar

#4 L.Brusselman

Veel respect voor mensen die hun nek durven uitsteken om die kut-Jappen aan de kaak te stellen.

#4.1 Rob - Reactie op #4

Respect… Nee dat heb ik hier niet voor. Daarvoor lijkt het me veel te leuk om op die Sea Shepherd de walvisknuffelaar uit te hangen.

#4.2 L.Brusselman - Reactie op #4.1

Wat heb jij de laatse tijd gedaan om walvissen op de “juiste”manier te beschermen?Of ben je gewoon jaloers op die”Piraten”?

#4.3 Rob - Reactie op #4.2

Waarom toch weer zo´n reactie op mijn persoon? Wat zeg ik precies dat je niet aanstaat?

#4.4 L.Brusselman - Reactie op #4.3

“Daarvoor lijkt het me veel te leuk om op die Sea Shepherd de walvisknuffelaar uit te hangen”
Hiermee suggereer je dat het verwende kinderen zijn die een pleziertochtje maken.En over die Japanners die schijt hebben aan intenationale verdragen
hoor ik je niet.Ik ben wel jaloers op die gasten ,als het mogelijk was zou ik zo aanmonsteren.En een persoonlijke aanval van mij is het niet,kritiek op je opmerking moet kunnen.Een echte persoonlijke aanval van mij ziet er wat anders uit.

#4.5 Rob - Reactie op #4.3

Ik zie het als een avontuur ja en dat zo´n toch met zo´n boot enig plezier zal scheppen daar ben ik ook van overtuigd, maar dat van die verwende kinderen dat verzin je er geheel zelf bij. Respect breng ik op voor mensen die serieuze offers brengen voor belangrijkere zaken.

“En over die Japanners die schijt hebben aan intenationale verdragen
hoor ik je niet.”

Verdorie, ik moet blijkbaar over alles mijn morele oordeel vellen.
Ok, hier komt ie: stoute walvisjapanners.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4.3
  • Vorige reactie op #4.3
#4.6 L.Brusselman - Reactie op #4.3

Je vind het niet belangrijk dat er tenminste iemand die praktijken aan de kaak stelt?
Ik ben zelf ooit eens in de buurt van de poolcircel geweest en kan je verzekeren dat de kou die in die streken heerst behoorlijk heftig is.Verwende kinderen heb ik er inderdaad zelf bij verzonnen voor het drama.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4.3
  • Vorige reactie op #4.3
#4.7 Rob - Reactie op #4.3

Ja, het is koud daar rond Antarctica waar die man van de Jet Ski af is gespoten. Scheelt dat het nu zomer is in die regio, maar toch. Goede vrienden van mij hadden onlangs trouwens een plezierreisje gemaakt naar Antarctica. Meest memorabele reis die ze ooit hebben gemaakt en ik kan me zo voorstellen dat de bemanning van de Sea Shepherd een prachtig avontuur beleven, met wat uitdagingen weliswaar, maar maakt dat het niet des te mooier?

Liever zie ik geen walvisvangst en met de media-aandacht die de Sea Shepherd weet te creëren lijken ze ook nog eens aardig effectieve manier van actievoeren te hanteren. Maar als ik emotie even uitschakel en zie dat die Japanners ze een paar honderd walvissen per jaar vangen, dan vind ik het maar beperkt relevant.

#5 about:

Die Japanners zijn natuurlijk wel zielig met hun stagnerende economie, de aardbeving en de tsunami en hun energieproblemen, maar ik kan ze echt niet begrijpen in wat ze steeds met de zeedieren uitvreten, en dat we daar dan niets van mogen zien of van mogen zeggen. Heeft iemand vooor mij het adres van de Japanse hotemetoot of de ambassade waar ik een protest heen kan sturen?

#5.2 L.Brusselman - Reactie op #5.1

En doe het per brief of aangeboden petitie,e-mails vallen niet op.Smijt desnoods rotte vis die over is van de markt bij ze op de stoep.Sites hacken door b.v.Anonymous is natuurlijk ook goed.
Mijn ip staat vast toch al ergens geregistreerd.

#5.3 Olav - Reactie op #5.2

Wat je ook doet, vraag ook eens naar de resultaten van al dat “wetenschappelijk onderzoek” waar ze die walvissen voor nodig zeggen te hebben.

#5.4 Bismarck - Reactie op #5.3

Het zou me niets verbazen als ze inmiddels via onderzoek hebben aangetoond dat de reproductie bij vinvissen dusdanig goed verloopt, dat de vangst van enkele duizenden exemplaren per jaar duurzaam is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*