1. 1

  Nou en? Wat is het toch voor een obsessie met dat TV programma hier en in meer media? Nieuws wie de presentator wordt, nieuws als de gasten bekend worden, previews, nabesprekingen, reviews van hoe de presentator het deed… Het gaat echt nergens meer over.

 2. 2

  Ach, het is weer eens wat anders dan het ‘nieuws’ van een nieuw gadget van een bekende fabrikant of een nieuwe scharrel van …

  Hoofdredacteur Stan van Engelen is blij met Abbring als nieuwe presentator. “Ze heeft een slimme, prikkelende en vaak ook humorvolle manier van interviewen.”

  Je kunt het slechter treffen. Nu maar hopen op een beetje chemie met de gasten. Of wat vuurwerk.

 3. 4

  @1: Heeft te maken met het feit dat we in NL toch iets te veel nieuwsmedia hebben en te weinig nieuws. Anyway, al zou je een pistool tegen mijn slaap gedrukt hebben, ik kende het meidje absoluut niet. Ze heeft blijkbaar iets gehad met Wie Is De Mol ? Dat is een RTL-achtig tv programma op de nationale omroep, met vlotte jongelui, die dan in tegenstelling met hun hoge opleiding, de meest domme dingen moeten doen van uw en mijn centen.

 4. 7

  @5: Ben zelf altijd meer van Steven Colbert en Jon Stewart geweest. Deze twee zetten nogal een goed komisch duo neer :). Ook kan Colbert vaak zijn AlterEgo gebruiken (Ultra Rechts Republikein Typetje ;)) wat gewoon hilarisch is :).

  Jon Oliver is wel geinig, maar hij mist gewoon wat. Maar Amerikanen zijn gek op Engels met accent, vinden ze nogal “exotisch!”, dus dat Britse Accent gaat er in als koek.

 5. 8

  Ik vind John Oliver gewoon goed. Ik kijk niet alles, maar wat ik onder ogen krijg is prima neergezet.

  Lubach doet het, vind ik, ook best aardig gezien het beperkte budget dat hij heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren