Israël geeft waarschuwing af voor reizen naar West-Europa

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 joop

nederland staat er niet bij, dat komt omdat hier een aanslag is verijdeld, volgens wilders, dat heeft ie gehoord in de geheime kamercommissie

#2 McLovin

Humor

#3 Krekel

Zal wellicht verband houden met dit:

Nederlandse ambassade in Brussel extra beveiligd

De Nederlandse ambassade in Brussel wordt sinds vandaag extra bewaakt. Belgische militairen zijn zichtbaar aanwezig voor het ambassadegebouw.

Ook de ambassades van Canada, Denemarken, Australië en een aantal golfstaten zoals Qatar en Bahrein krijgen extra bewaking. Die landen maken deel uit van de internationale coalitie tegen Islamitische Staat. De ambassades van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Denemarken werden al extra bewaakt.

Waarom de bewaking is opgevoerd is niet bekend.

#4 Folkward

@3

De directe aanleiding [voor de CIVD-motie] houdt hij geheim, al noemt de PVV-leider het desgevraagd ‘opmerkelijk nieuws’ dat Israël recent een negatief reisadvies afgaf voor Israëliërs die in september en oktober naar West- en Noord-Europa willen reizen. Heeft het daar iets mee te maken? Wilders: ‘Kan ik niks over zeggen.'

Volkskrant: Kamer worstelt met Wilders-motie om ‘schokkend’ geheim overleg

#5 Krekel

@4: Alle stukjes bij elkaar leggend kom ik tot het voorlopige vermoeden dat men denkt dat er jihadisten met de Syrische vluchtelingen meereizen, en dat Wilders nu extra reden/animo heeft om tegen hun toelating te zijn, maar omdat deze reden/animo ‘geheim’ is, moet hij op een omslachtigere manier te werk gaan om deze kans politiek te verzilveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*