Iedereen een wapen!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Leraren een wapen! Daklozen een wapen! IEDEREEN EEN WAPEN!

“Frankly I think the ideal weapon would be a pistol,” he told the Guardian, “but due to the licensing requirements in the state we’re going to have a hard enough time getting homeless people shotguns as it is.

Mocht iemand zich nog afvragen of de wereld gek is geworden.

Reacties (7)

#1 beugwant

Als die ingestorte brug gewapend was geweest…

#2 rongvk

Hoeveel meth kun je kopen van de 80 dollar of zo die je bij een pandjeshuis voor zo’n ding krijgt? Want laten we wel wezen, dat is nog de beste uitkomst wanneer je een populatie met bovengemiddeld veel psychologische problemen gaat bewapenen.

Die Amerikaanse libertariërs blinken wel altijd uit in naïviteit, dat moet ik ze nageven.

#3 Bismarck

@2: “dat is nog de beste uitkomst”
Aardig eufemisme is dat. Ik vermoed dat daklozen er snel achter komen dat ze minstens evenveel kunnen verdienen met hun geweer zonder het te verpatsen, zeker als ze in ernstige nood zijn om een nieuwe fles drank of hijs crack.

#4 beugwant

Nou is het wel zo dat niet alle Amerikaanse daklozen methverslaafde alcoholische zwervers zijn. Sommige zijn heel gewone burgers met een baan, met dat verschil dat ze in de kredietcrisis hun huis (met of zonder wapenkabinet) zijn kwijtgeraakt.

#5 Ids

@2: Denk dat je er ongeveer 2 gram voor kan krijgen.

#6 Dehnus

Leuk, mensen die met psychologische stoornissen lopen, op straat, zonder verzorging.. een jachtgeweer geven :P. Het word nog gevaarlijk daar in de VS :P.

#7 Dehnus

@2: PFFT, waarom kopen, je overvalt gewoon je dealer XD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*