1. 2

    @1:

    Warren is te gehaat onder mensen die geen vaste Democratische stemmers zijn, daarnaast heeft Clinton een dikker CV. Dat Clinton tot een oude garde behoort is wel een dubbel nadeel: ze heeft niet hard genoeg nee gezegd tegen dingen die in het verleden gebeurt zijn en nu algemeen als “fout” worden beschouwd en ze is alweer 69 jaar oud in 2016, Ronald Reagan was ook president als zeventiger maar viel regelmatig in slaap bij vergaderingen en begon dement te worden tijdens zijn tweede ambtstermijn.

    Overigens zal Clinton als ze voor het kandidaatschap kiest en de primaries wint (en dat zal een flinke uitdaging worden) waarschijnlijk wel gewoon de volgende Amerikaanse president worden, helemaal als ze zich voor legalisering van wiet en tegen de ergste praktijken van de NSA uitspreekt.

  2. 3

    Eerder hadden ze daar al een zoon die zijn vader opvolgde als president. Straks misschien een dame die in de voetsporen van haar echtgenoot treedt. Aristocraten aan de macht. Je kan je afvragen hoeveel generaties het nog duurt voordat ze er gewoon weer een monarchie van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren