1. 1

  Eigenlijk is zo’n vereniging juist handig, want dan heb je toch gelijk namen en adressen van potentiële misdadigers?

 2. 4

  Burgerinitatieven worden toch alleen in behandeling genomen als het onderwerp niet recentelijk nog in de kamer besproken is?

 3. 6

  Mensen met dergelijke door de maatschappij niet geaccepteerde sexuele voorkeuren blijken nu eenmaal te bestaan. Zolang ze geen wetten overtreden verdienen ze het als ‘normale’ mensen behandeld te worden. Dit zijn ook mensen met rechten; het recht op vereniging bijvoorbeeld.

  Ik vind het eigenlijk wel goed dat ze zich organiseren. In zo’n vereniging kunnen ze ervaringen uitwisselen en gezamenlijk proberen om, ondanks hun afwijkende voorkeur, als mens geaccepteerd te worden. Als leden als individu de fout ingaan moet je ze aanpakken. Als ze in verenigingsverband de fout ingaan kan je de vereniging aanpakken. Een vereniging verbieden, omdat die pleit voor wetswijzigingen waar je het niet mee eens bent vind ik een heel gevaarlijk idee.

  Het blijft belangrijk om goed in de gaten te houden dat deze vereniging niet gebruikt wordt om verboden materiaal en misbruiktips uit te wisselen. Dit soort mensen zoeken elkaar toch wel op. Liefst in een openbare vereniging zou ik dan zeggen.

 4. 8

  Als hij het burgerinitiatief aanbiedt aan Rutte en Verhagen dan komt het niet bij de Tweede Kamer terecht. Lijkt me niet zo slim.

 5. 11

  @2, OLO: Wie/wat hoort er WEL in het volgende rijtje thuis: Martijn, Hell’s Angels, de mafia, de pooiers, de hoerenlopers, de pushers, de coffeshops, Koos Spee, de publieke omroep, de PVV, de cultuur, de kunstenaars, de allochtonen, de communisten, de kapitalisten, de autonomen, de krakers, de moskeeën, het kwartje van Kok, verenigingen van voetbalsupporters.

 6. 12

  Wanneer gaan trouwens alle mensen die Martijn heten eens gezamenlijk een actie beginnen om de naam van die vereniging te veranderen?

  Dat lijkt me een nuttigere zaak.

 7. 14

  @6: “Het blijft belangrijk om goed in de gaten te houden dat deze vereniging niet gebruikt wordt om verboden materiaal en misbruiktips uit te wisselen.”

  Dat gebeurt dan ook tot in het extreme toe.

  @4: Dit lijkt me nou een initiatief dat de Kamer wel wil bespreken (of toch in ieder geval de gedoogcoalitie). Het sluit lekker aan bij Teeven’s ideeën over internetveiligheid.

 8. 15

  Als Bres een initiatief start kan er alleen maar ellende van komen,dit soort idioten hebben van hun leven nog geen originele gedachte gehad.Onderbuikers als Bres zijn de stoottroepen van Gekke Geert en de zijnen.Het begint met zaken waar je het nog mee eens kan zijn maar voor je het weet zijn drugsgebruikers en andere sub-culturen aan de beurt.

 9. 16

  De echt gevaarlijke pedo’s raak je hier echt niet mee.Martijn is een vereniging van mensen die nog maatschappelijk mee willen draaien ,op die manier zijn ze controleerbaar.Desperate pedo’s hebben daar maling aan.

 10. 19

  Ik vind dit toch een beetje van het niveau van zwarte suzukis swift in elkaar trappen en geloven dat je goed doet en zo respect van je medeburgers krijgt. Heel erg eng die types.
  Ik ben het met de anderen eens dat hoe openener de mensen zijn met maatschappelijk moeilijk liggende hobbies hoe beter. Het feit dat je ergens wel of niet op valt is tot daar aan toe, als je uiteraard niet de rechten van je medemens aantast. En dat is wat de overheid moet doen; mensen beschermen en geen heksenjachten gaan steunen.
  (Wat ben ik toch eigenlijk bij dat ik een simpele middelmatige blanke hetero werkende motor rijdende bier drinkende man ben)

 11. 20

  Sommige mensen zijn ook gewoon elk perspectief kwijt. Kindermisbruik is heel erg, maar het is zeker niet erger dan genocide, zoals ik een reaguurder bij Spitsnieuws heb zien beweren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren