1. 11

  Het zou best wel eens zou kunnen zijn dat Bas Heijne nu gelijk heeft – de linkse elite heeft een groter probleem dan Wilders –
  Als ik zo naar Cohen en Sap kijk en hoor wat zij te vertellen hebben – huhu, hij hep ut gedaan – i.p.v. een kritische uiting op de nieuwe begroting, dan begrijp ik die uitspraak van Heijne wel.

 2. 12

  O, wat bedoel je, Cycloop?
  Dat het VB Eenoog in het land der blinden is?

  Of vraag je je af waarom het Belang, als rechts extremistische partij, zo is?

  Of is het omdat elke andere partij zich, ook tot genoegen van het Vbelang, links weet van dat VBelang?

  Of omdat het Blang zich op haar grondvesten weet geschud, omdat een gematigde vleugel zonder enige scrupules uit de partij wordt gegooidM/gepest, ten voordele van het extremisme?

  Omdat de partijlijn geen enkele andere keuze heeft dan de rechtsextremistische kaart te trekken omdat alles wat niet-extremistisch is stemt op de NVA?

  Of verwachtte je een achterlijk antwoord van één regel, cycloop? In dat geval, verontschuldig me aub.

 3. 13

  De linkse elite heeft helemaal geen probleem, want die zit op rozen. Het gaat om de elite tenslotte.

  Henk en Ingrid hebben wel een probleem. Die hebben (min of meer terecht) een hekel aan de linkse elite en stemmen daarom op een clown. LACHEN, maar…..

 4. 14

  Linkse en rechtse elites,de gewone mensen laten hun oren naar een van beiden hangen.Als de Zondvloed komt stappen links en rechts elitair Nederland(of welk ander land dan ook) samen in een bootje en laten hun aanhangers verzuipen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren