1. 10

  Volslagen idioot is inderdaad wel het minste wat je van hem kunt zeggen. Duidelijk bewijs dat een Arabist bepaald niet automatisch een islam- of midden-oostendeskundige is.

 2. 11

  @Tzoimbo: ” .. niet automatisch een islam- of midden-oostendeskundige is”
  Hij weet er veel van, hij is al minstens 40 jaar met het onderwerp bezig. Ik ben blij met deze Jansen.

  De meeste academici (ook al hebben ze gelijkgestemde opvattingen) hebben koud-watervrees om zich bij de PVV aan te sluiten. We hebben er echt meer nodig.

  https://www.youtube.com/watch?v=ypZFBi34pR8

 3. 12

  De meeste academici (ook al hebben ze gelijkgestemde opvattingen) hebben koud-watervrees om zich bij de PVV aan te sluiten. We hebben er echt meer nodig.

  Wat denk je dat waarschijnlijker is. Dat academici koudwatervrees hebben in deze tijd waar zo’n beetje alles bespreekbaar is en de rest van het land de schaamte al voorbij is, of, dat er inderdaad maar bar weinig academici in de praatjes van Wilders trappen of een proteststem willen uitbrengen op die partij omdat ze, eh… intelligenter zijn dan de gemiddelde Nederlander?

  Ik ken heel veel academici, van VVD-stemmers tot SP-stemmers, maar een PVV-stemmer zit er tot nog toe niet in. Wel een toenmalige LPF’er overigens. Maar ook die moet niks van Wilders weten.

  Oh, en ik zie dat je weer in de wij-vorm praat over de PVV. Was jij een van de “minder, minder, minder”-roepers?

 4. 14

  @Joost: Ik was er fysiek niet bij in Den Haag, maar ik steun de PVV nog steeds dus op die manier sta ik dus wel achter wat er gebeurd is.

  Ik heb een WO-diploma dus technisch gezien maakt dat mij ook academicus.

 5. 15

  @13: het is eigenlijk jammer dat-ie niet voor de 2e kamer gaat. Nou heb je nog het punt dat we ons moeten verexcuseren tegen andere europeanen voor hem. Zo van ‘afgezien van anderhalf miljoen racisten neemt niemand die seniele gast serieus. Hij is een beetje een soort van vleesgeworden running gag. Zoals Not the nine O’clock news, maar dan echt.’

 6. 16

  @11: Hij weet er veel van, hij is al minstens 40 jaar met het onderwerp bezig. Ik ben blij met deze Jansen.

  Als je je ergens lang mee bezighoudt hoeft niet te betekenen dat je er dan automatisch ook veel vanaf weet. De onkunde van Jansen is stuitend, zeker juist als je bedenkt hoelang hij zich er al mee bezighoudt. In diverse debatten waar ik getuige van was, viel hij op een gegeven moment steevast keihard door de mand. Dat moment kon je er duidelijk uithalen, want vanaf dan begon hij altijd zijn opponent ervan te beschuldigen dat diegene niet goed luisterde. Enorm voorspelbaar en best triest.
  Jansen is aantoonbaar een intellectueel lichtgewicht, in dat opzicht verbaast het mij totaal niet dat hij zich inlaat met de PVV.

  @12: Ik ken heel veel academici, van VVD-stemmers tot SP-stemmers, maar een PVV-stemmer zit er tot nog toe niet in.

  Dus je kent wel genoeg academici die in de sprookjes van (met name) de VVD trappen? Dat is best verontrustend van dat soort ‘intelligenteren dan de gemiddelde Nederlander’.

 7. 17

  @7:
  Hij is geen idioot, wie arabisch heeft geleerd is niet dom, een veel ingewikkelder taal dan de onze, hij weet alleen niets van Islam.
  Hoe die Islam onkunde mogelijk is, dat vraag je je af.

 8. 18

  @16:

  Dus je kent wel genoeg academici die in de sprookjes van (met name) de VVD trappen? Dat is best verontrustend van dat soort ‘intelligenteren dan de gemiddelde Nederlander’.

  Ja, en in de sprookjes van de SP, die van GL, D66 etc. etc. Verschil is wel dat die mensen niet kritiekloos achter die partijen aanlopen, en in sommige gevallen proberen de koers te beïnvloeden door actief lid te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren