Groot-imam wil meer nadruk op tolerantie binnen islamitisch onderwijs

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Zo kopt de Volkskrant:

De Egyptische groot-imam Ahmed al-Tayeb wil een radicale hervorming van het islamitisch onderwijs. Volgens hem heeft een ‘historisch verkeerde interpretatie van de Koran en het leven van de profeet Mohammed’ geleid tot extremisme onder moslims.

We hebben het over dezelfde figuur die recent nog pleitte voor het kruisigen van IS-strijders, dus heel tolerant zal het allemaal wel niet mogen worden.

Maar wie weet? Ieder beetje minder legitimiteit voor islamitisch extremisme is natuurlijk mooi meegenomen.

Open artikel

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

De islam wordt, dankzij de aanslagen in Parijs, overal steeds gehater en niet alleen in Duitsland en Frankrijk en allemaal dankzij sommige hypocriete linkse politici die hen meer beminden dan hun eigen soort en ik vrees dat zelfs de Egyptische groot-imam Ahmed al-Tayeb daar niets aan veranderd. Deze terroristen gedragen zich haast als de ‘Big Bad Wolf’ uit 1933 van Walt Disney daar hij de strooien en houten huisjes van de twee muziekliefhebbende, kortzichtige en nietsnutterige biggetjes omver blaast maar de wolf slaagt daar niet in bij het derde werklustige en verstandige biggetje.
Veel politiek zijn gewoon al met de eerste twee biggetjes te vergelijken terwijl het derde biggetje bijna overkomt als islamhatende Europeanen die hen heel ver buiten de deur willen houden.
Dat je met de verkeerde figuren soms bijna het paard van Troje binnenhaalt bewijst een bepaalde strip uit de ‘Tina’, uitgebracht in 1983, genaamd ‘De prooi van de Lemminga’s. in dit verhaal bleek het kwaadaardige biologenechtpaar Lemminga een geheimzinnig meisje gevangen te houden dat ze als slavin hielden (dat zouden vrouwenhatende moslimextremisten vast erg leuk vinden!) en zij constant mislukte pogingen deed om te ontsnappen. Op een dag kwam een ander meisje, Jolies van der Woude, de dochter van de plaatselijke smid, achter het bestaan van het meisje en fanatiek als zij was had Jolies er alles voor over om het geheimzinnige meisje te redden. Omdat Ronald Lemminga haar langzamerhand als een bedreiging ging zien probeerde hij Jolies buiten de deur te houden maar kon niet verhinderen dat zij, net als het paard van Troje, zijn landgoed binnendrong en uiteindelijk het analfabetische meisje (zij had alleen maar een chimpansee, Tamo, als vriend!) vond.
Ze probeerden uit te breken maar de beide jongedames vielen in handen van Lemminga die hen hierdoor zo was gaan haten dat hij hen beiden wilden ombrengen daar hij geen macht meer op hen kon uitoefenen. Terwijl de politie naar Jolies ging zoeken kwam zij erachter dat “Lemminga” in werkelijkheid niemand anders was dan Herbert Dieters, de gewetenloze huisknecht van wijlen de echte Lemminga en de eerste was getrouwd (?) met diens even slechte huishoudster Alida Pauw, en zijn plaats had ingenomen nadat deze aan een hartaanval was overleden toen zijn zoon en schoondochter, de ouders van het meisje en dus zijn kleindochter, waren verongelukt.
Zij heette eigenlijk Letitia of Lettie Lemminga en was dus de enige erfgenaam van het fortuin van haar opa. Juist op het moment dat de valse Lemminga’s, met hulp van hun handlanger Arend, de beide meisjes letterlijk voor de leeuwen wilden gooien werd dit gelukkig verijdeld door de politie en de apen onder leiding van Tamo. De valse Lemminga’s vlogen de gevangenis in (hoe het met Arend, die zelf in de leeuwenkooi belandde, werd niet vermeld maar als hij het had overleefd was hij natuurlijk, net als zijn baas, de gevangenis ingegaan) en Letitia werd door de ouders van Jolies geadopteerd en kreeg ook haar fortuin terug.
De vergelijking in dit verhaal is dat de valse Lemminga’s, daar bedoel ik sommige linkse politici mee , een rijk meisje wreed onderdrukken, net als de Europeanen, maar zij een bondgenoot krijgt in de vorm van Jolies die gelukkig GEEN moslim is! Ze wordt door de eerstgenoemden afgestoten maar dringt alsnog binnen en zal daarmee de ondergang van haar vijanden bewerkstelligen waarbij Jolies en Letitia hulp krijgen van de apen (niet letterlijk bedoeld!) die zich weer gedragen als Europeanen die het bewind van het gehate links en de islam goed zat zijn, net als de Duitsers waarvan ik verwacht dat zij voor 95% tegen de islam zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*