1. 2

  Gelukkig is dit niet waar. Was dit het geval, dan zouden ze van die smerige fossiele brandstof centrales moeten bouwen zoals wij, en zou Europa miljoenen tonnen extra co2 en fijnstof voor zijn kiezen krijgen. dat wij nu zo stom zijn om onszelf te vergiftigen, hoeft nog niet te betekenen dat de Fransen geen recht hebben op schone lucht en goedkope energie.

 2. 4

  Wat vindt de Int. Herald Tribune daar zelf van? Lijkt me een schending van het merkenrecht.
  Wat betreft kernenergie, is het een kwestie van lange adem voordat daar een voordeel mee te halen valt. Pas na 10 jaar gaat zo’n centrale CO2 besparen tov conventionele opwekking. Daarbij zijn ook de uraniumbronnen niet oneindig en redelijk olieverbruikend qua mijnbouw etc… (Hoewel er nieuwe alternatieven zoals uranium uit zeewater wellicht iets verlichting kunnen brengen.)

  http://www.olino.org/articles/2006/08/15/kernenergie-de-oplossing

 3. 5

  Ik vond gisteren dat krantje in de trein. “Leuk, een gratis Herald Tribune”, dacht ik. En terwijl ik in het ding aan het lezen was werd ik alleen maar vrolijker. Jezus, wat is de wereld toch een fijne plek opeens, dacht ik nog. En toen keek ik naar de datum: 19 december 2009. Een hoax dus. Maar wel een hele mooie.

  Ik vind dit echt een prachtig voorbeeld van constructief actievoeren. Dat krantje van Greenpeace laat heel eventjes zien wat je kunt bereiken als je de juiste keuzes maakt. Ik werd er blij van.

 4. 6

  @Kale Kip Precies wat ik dacht… Mooi hoe een aantal mensen direct de boel ontkracht hier. Misschien hebben mensen gewoon ellende nodig ofzo? Persoonlijk zou ik een gat in de lucht springen als al die koppen op dit krantje werkelijkheid zouden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren