1. 2

  De drie hoofdargumenten van GS zijn:

  – De As-Soenna moskee bestaat uit salafisten en dat zijn enge baarden/ zwartekousenmoslims.

  – Arnoud van Doorn.

  – Een IS-demonstratie (werd door een handjevol mensen van buiten de wijk georganiseerd).

  O ja, en dan is er nog een tweet van een Telegraafjournalist die beweert dat je op de Haagse Markt meer hoort dan allerlei deskundigen weten. Nou ja, QED, dat lijkt me duidelijk.

  En dus heerst de sharia in de Schilderswijk!

 2. 4

  Tja, fascistische organisaties als de Nazis, IS, Al Qaida en de Israelische regering hebben ook allemaal eigen propaganda afdelingen. Dus heeft de PVV GeenStijl. Nu allemaal braaf de arm omhoog en ‘Heil Wilders’ roepen graag!

 3. 5

  Nou ik zou niet blij zijn als het wel waar was als de Haagse wijk een islamistische ghetto was geworden. En dan kan je schelden op dat Geenstijl dat idee nog steeds in leven houdt, je kan je ook afvragen hoe je dit soort situaties kan voorkomen.

 4. 6

  @5: ” je kan je ook afvragen hoe je dit soort situaties kan voorkomen.”

  Situaties dat media het idee dat zoiets als een islamitisch getto zou bestaan in leven houden?

 5. 7

  Nou Joost ik zou zeggen bewijs het ongelijk van GS. Ga op een gewone zaterdagavond, onaangekondigd, eens met een keppeltje op door de wijk lopen.

 6. 9

  @7: Ik geloof zelf dat het een Abrahamistisch Tetrahedron is. Maar weet het nog niet zeker omdat Hexagon ook wel eens kon passen! Ook hoor ik veel over het PanArabisch Parallellogram met Vierkante Judea invloeden.

 7. 10

  @8 Volgens de sjaria behoort een vrome moslim elke loslopende jood driemaal daags uit te schelden, dat weet toch iedereen?

  Dat moslims er nogal eens sterk antisemitische ideeën op nahouden heeft natuurlijk alles te maken met de Koran en de sjaria, en niet met de import van klassiek Europees antisemitisme in de loop van de 19e en 20e eeuw in de Arabische wereld, of met de geopolitieke rol die Israël heeft gespeeld.

  Welnee, het ligt gewoon aan de sjaria.

 8. 12

  Dat experiment is allang gedaan, door Lody van der Kamp bijvoorbeeld.

  Die liep een hele middag door Amsterdam in diverse buurten (Bos en Lommer, Osdorp, de Dapperbuurt en de Indische buurt). Hij werd niet in elkaar getremd, maar kreeg hier en daar wat scheldwoorden en een ‘heil Hitler!’ naar z’n hoofd van de lokale tienerjeugd.

  Hij kon het gelukkig navertellen. Sterker nog, hij benadrukte later dat hij echt wel langere tijd in zo’n buurt rond moet lopen voordat er iemand wat begint te roepen, de zelfhatende dhimmi-chamberlain.

  Maar dat heeft dus weinig met ‘de sjaria’ te maken, zoals ik al zei.

 9. 13

  Tja Geen Stijl laat nu eenmaal de soms harde realiteit zien zoals die is. Wat mensen werkelijk meemaken en niet wat anderen ontkennen wat ze meemaken. Daar kun je van vinden wat je wilt, het is echter niet de studeerkamer wenswerkelijkheid die je hier op Sargasso met regelmaat aantreft.
  Stel je voor mensen konden alleen maar terecht bij Islamproof sites voor hun nieuwsgaring. Men zou leven in een leugen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren