GeenStijl begint publieke omroep

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

GeenStijl begint publieke omroep

GS gaat ONS belastinggeld verbranden!

0

Reacties (12)

#1 pedro

Als ze gelijk hebben in hun eigen constatering dat twee derde van hun geregistreerde leden hun eigen bevelen klakkeloos opvoert (ik blijf het een vremde term vinden, maar zo schreven ze het toch echt zelf), halen ze de 50.000 leden voor een aspirant lidmaatschap wel. En dan mogen ze mijn belastinggeld net zo hard verbranden als de EO dat doet. Ze zitten per slot van rekening in dezelfde hoek.

Is het registreren van een IP adres voldoende om iemand lid te noemen, trouwens? Dan ben ik al van duizenden sites lid.

Punt 1 van hun actielijstje wordt voor hen nog knap lastig om te realiseren.

#2 Koos

Waarom doet het me aan Veronica denken?

#3 Martijn

@2: Meer aan BNN, misschien aangevuld met een Marokkanen-bashende actualiteitenrubriek gepresenteerd door Van Castricum.

#4 Koos

BNN komt uit Veronica voort.

#5 Christian

Goh, en dat precies een week na het relletje waaruit weer eens bleek dat er in Nederland wettelijke schotten staan tussen krantenbedrijven en omroepen.

#6 Ultrabas

@3: die boterblonde zoetwatermarinier wordt volgens mij nergens meer binnengelaten.

#7 Robert

Een prachtig initiatief. Het leidt tevens tot meer pluriformiteit en een eerlijker verdeling van de omroepgelden over alle lagen van de bevolking. Ik kijk al met spanning uit naar het vuurwerk in het discussieprogramma RG&JB geleid door 2 tegenpolen met de aliassen boterblonde zoetwatermarinier en bleekblonde zureregenbrokkenpiloot

#8 pedro

@7: “en eerlijker verdeling van de omroepgelden over alle lagen van de bevolking”. Dat moet eerst nog maar bewezen worden. Als er zo veel draagvlak is voor een rechtse omroep, als wordt beweerd door GS, zijn (en blijven, want misschien zien we in omroepland immers wel hetzelfde als in de politiek: rechts populistische partijtjes, die heel kort en heel fel schijnen) ze binnen de kortste keren de grootste omroep, maar vraag ik me af, waarom die er niet al lang is. Houden rechtse mensen niet van tv (of tv maken), of valt er niet genoeg te verdienen in het publieke omroepstelsel.

#9 Arnoud

Rutger bijt hond, denk ik.

#10 Robert

Bij ons in de GS.

#11 BartB

Nou, het klinkt als een beter en realistischer plan dan PON. Bovendien heb ik al jaren geen tv meer, dus ik heb d’r geen last van. Of de televisiekijker d’r blij mee is, vraag ik me af. Voor domme paupers bestaat er al SBS6, wie tieten wil zien kan de internets op. Er is maar een iemand in heel Nederland die Rutger leuk vindt, en die werkt bij de afdeling communicatie van Defensie en zou standrechtelijk een nekschot moeten krijgen voor het verspillen van overheidsgeld.

Televisie maken is wel even wat anders dan een leuke website in elkaar zetten – kijk maar hoe slecht de andere Nederlandse omroepen erin zijn.

#12 Zieke kat

Houden ze dan eens op met zeiken over de linkse media en slachtofferen over subsidiegeld? Mooi, hebben we dat ook weer gehad.

Spreid je maar mooi uit over meerdere faalkanalen, hardroze zieligdoeblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*