1. 2

  Deze terreurpromotor en “journalist” wist niet dat ze dat gebied niet in mocht, liegt ze. Lekker laf. Hier in Nederland weten we dat het gebied gesloten is, maar zij wist het niet. Hoop dat ze lekken lang blijft zitten. De terreur verheerlijker dat ze is.

 2. 5

  @4: Maak jij je maar zorgen om Elsevier reaguurders. Dat zijn de echt neo-nazi’s. Zij doet propaganda voor een terreur organisatie onder mom van journalistiek. Hey en een er maar aan dat er ook andere visie’s zijn in Nederland. Eenheidsworst jij.

 3. 8

  @5: het gegeven dat je consequent Turkse propaganda papegaait over ‘terroristische organisatie’, maakt je andere visie nu niet bepaald geloofwaardiger.

 4. 9

  Tja Sum, hier is het zo dat als je een andere politieke mening hebt je niet automagisch tot terrorist wordt bestempeld. Ik zou zeggen, wen er maar aan, scheelt een hoop onnodige conflicten en slachtoffers.

 5. 10

  Tja, het is een algemeen Hollandse ziekte dat een eigen Hollander altijd en overal gelijk heeft wat ze ook doet. Zo ook met Tanja Nijmeijer met de FARC. Al die mensen die een mening hier hebben weten amper wat ze schrijft. Maar wel steunen want het is “onze” vrouw (terreurpropagandist). PKK is nog steeds een erkende terreur organisatie. En mij grijze wolf of erdogan aanhanger noemen is intellectuele armoede. Paupers.

 6. 12

  @2 Gebieden afsluiten voor journalisten betekent dat ze niet willen laten zien wat ze daar uitspoken. Lijk mij dat de staat de terrorist is.

 7. 13

  @10: Vanwaar die uitvlucht naar Nijmeijer en Colombia? We hebben het hier over een journaliste in Turkije die gearresteerd wordt, omdat Erdogan liever geen pottenkijkers heeft bij zijn terreurcampagne tegen de Koerden.

 8. 15

  @9: en dat frankw en de 10 mensen die het geplust hebben is dus NIET waar.
  Als ik ISIS het mooiste op aarde vind en naar het kalifaat wil verhuizen dan word ik wel als terrorist bestempeld. En Buma wil dan ook nog dat ik a priori strafbaar ben.

 9. 20

  @19: Toch wel, ik lees dat van de vier ouders er maar 1 vervolgd worden. Dat betekent dat minstens één geheel gezin is opgepakt alleen omdat ze erheen wilden verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren