Fox & Friends noemt Trump dictator

NIEUWS - Hahaha oops

That moment when a Fox & Friends host accidentally calls Trump a dictator and no one even bats an eye

Huntsman: “Regardless of what happens in that meeting between the two dictators, what we’re seeing right now, this is history.” pic.twitter.com/hB2jg2XCrJ

— Lis Power (@LisPower1) 10 juni 2018

Open artikel

Reacties (4)

#1 Bismarck

Ook een kapotte klok geeft twee keer per dag de juiste tijd aan.

#2 rongvk

Dochter van gematigd presidentskandidaat Huntsman, maar het zal helaas wel geen freudian slip geweest zijn (als Fox&Friends host moet je best ver heen zijn en ze neemt het altijd netjes op voor Trump).

#3 Stoic

Dat zouden ze in het NOS-journaal nooit van Trump zeggen. Daar herhalen ze wat Trump heeft (en andere politici hebben) gezegd. Ik vraag me af: wat wordt daar wel niet allemaal NIET gezegd? De gewone man moet er maar naar raden? Of hij deduceert, door naar andere bronnen te luisteren en bekijken als hij nog tijd daarvoor heeft en uitgerust, na een dag hard werken. (sarcasme, maar niet echt omdat het al erg genoeg is dat het zo gaat). M.a.w. daar wordt je niet geïnformeerd.

#4 beugwant

Dat het een absolute eikel is, blijkt ook wel hoe hij anderen het werk onnodig moeilijk maakt.
Niettemin geeft dit presidentschap de rest van de wereld een uitgelezen kans om Amerika zoveel mogelijk naar het tweede plan (of nog verder) terug te duwen en ik hoop ook dat men die kans grijpt. Het kan op korte termijn misschien wat offers vragen, maar op lange termijn zijn we met ons zeven miljard beter af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*