1. 3

  Hier heb ik dus de bloedpest aan.
  Wat the hell is http://www.cagle.com??? blijkbaar mag de blogger Michael Kindt op die site gelocateerd in Amerika de U.S.A. zonder opgesloten of afgesloten te worden een ” emerging fascist state in the 21st century” noemen, en ondertussen ook nog es klagen over beknotting van zijn vrijheid van meningsuiting.
  Dat er een hoop zaken fout gaan ziet een kind. Maar ga niet lopen liegen en bedriegen. Dit riekt naar demagogie waar zelfs de theekransjes van Wilders een puntje aan kunnen zuigen.

 2. 7

  “The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, against unreasonable searches and seizures, shall not be violated, and no Warrants shall issue, but upon probable cause, supported by Oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized.” — US Constitution, 4th Amendment.

 3. 9

  dat is heel lief van je, maar je mening over cagle.com/Kindt deel ik niet. Er is humoungous veel mis met het voedsel-gedoe, selfsupporting voedselverstrekkers worden gedwongen bleekwater over hun ongeregistreerde bio-voer te gooien ten faveure van Molochs als Monsanto, alles wat niet geregistreerd of gepatenteerd is wordt als chemisch afval beschouwd (een beetje gechargeerd, soit).
  Ik wou maar zeggen dat dat allemaal klein bier is vergeleken bij de NDAA shit…

 4. 12

  Okay dan. Ter lering ende vermaak.
  Obesitas is in de USA een probleem wat door vrijwel alle medici ten volle wordt erkend.
  Als grote boosdoener wordt door hen de fastfood industrie benoemd.
  Gaat de USA nu alle medici opsluiten?

 5. 14

  wie weet, niet de medici die de standaard axioma’s propageren, maar zij die zeggen dat niet vet en (natuurlijke) suikers dat veroorzaken (mits in de juiste doses en gecombineerd met voldoende beweging), maar juist al die vervangers zoals aspartaam in al die ‘light’ drankjes, dan heb je kans dat je tegen economische belangen aanschopt -> staatsgevaarlijk bent -> weggestopt kan worden.
  Maakt niet uit hoe absurd de aanklacht, met dat NDAA hoeft niets meer getoetst te worden, dat is het linke ervan.

 6. 15

  En nu een stapje verder: medici roepen op om McDonalds te boycotten. Er worden demonstraties gehouden tegen McDonalds. De wagens die McDonalds bevoorraden hebben moeilijkheden om het cordon van demonstranten te doorbreken. Op een kippenfarm die McDonalds levert worden illegaal opnamens gemaakt van zieke kippen in veel te kleine hokjes. Vijfduizend demonstranten belegeren de kippenfarm.

  Een van de leiders van de demonstraties “verdwijnt” en het gerucht gaat dat hij wordt vastgehouden op verdenking van het voorbereiden van terroristische acties tegen de “voedselketen” van McDonalds. Geen ontkenning, geen bevestiging, geen juridische bijstand, “gewoon” verdwenen.

  Wat vindt je van dat scenario?

 7. 16

  Maar toch…
  “Obesitas is in de USA een probleem wat door vrijwel alle medici ten volle wordt erkend.
  Als grote boosdoener wordt door hen de fastfood industrie benoemd.
  Gaat de USA nu alle medici opsluiten?”

  En nu een intelligent tegenwoord graag en geen consperacy theory uit de dikke duim.

 8. 17

  Vertel eerst eens even wat je bedoeld met een “intelligent tegenwoord”?
  Ik doe nog wel zo mijn best en van zo’n reactie word ik zóóóóó onzeker.

 9. 20

  De georganiseerde misdaad zorgt er met behulp van hun stromannen voor dat ook het laatste restje weerstand tegen de almacht van conglomeraten op effectieve wijze wordt geelimineerd.(stroman in de betekenis van marionet,om misverstanden te voorkomen)

 10. 23

  Precies Bismarck, ik ook niet. En het is toch een keurig betoog nietwaar?
  Meer dan dat: het is zelfs opvallend helder, logisch en overtuigend.

  En dan moet je eens naar de stemverhouding kijken in het Congres!
  Daar gaan al mijn conspiracy-haren recht van overeind staan!

  Enfin, niks aan de hand, gewoon doorlopen.

 11. 24

  vorige week zag ik dat verhaal ergens, ik geloof op MoveOn.org. Wou het gisteravond opzoeken, maar dat lukte me niet. Het had te maken met (3 x raden) geld. Kennelijk is er nogal kwistig met de buidel rondgegaan gezien de overweldigende meerderheid die voor gestemd heeft.
  Belangrijkste is natuurlijk waar die geldstroom vandaan komt, en dat stond ook in dat verhaal. Ik geloof dat het met defensie-industrie te maken heeft. Maar misschien is dat overspannen verbeelding. Ga vanavond wel weer eens verder snuffelen…

 12. 25

  Dus hij mag niet klagen over de beknotting van zijn vrijheid van meningsuiting, zo lang hij nog vrijheid van meningsuiting heeft?

  En dat noem jij daarna demagogie? Demagoog.

 13. 26

  Niet alleen dat, het leidt ook duidelijk naar de conclusie dat de NDAA ongrondwettelijk is (en hij laat ook overduidelijk doorklinken dat hij er oa. daarom tegen is). Je kan haast niet anders denken dan dat hij per ongeluk het verkeerde knopje heeft ingedrukt bij het stemmen.

 14. 27

  Sorry, maar die verklaring is me nou net te simpel.

  En bovendien verklaart dat die idiote stemverhouding niet. Of hebben ze gewoon de knopjes verkeerd aangesloten, waardoor iedere ja-stem als nee-stem werd geteld en omgekeerd?

  Eh, eh, er gaat iets definief verkeerd, daar bij onze “bondgenoot”.

 15. 30

  ging over een senator Portman, die 3 ton opgestreken zou hebben van een firma in nachtkijkers. http://rt.com/usa/news/anonymous-ndaa-portman-torture-913/
  dus niet Kirk. Toch zou je denken dat die ommezwaai niet gratis uit de lucht komt vallen.
  Voor de volledigheid nog het weerwoord van de firma Surefire:
  (niks aan de hand mensen, doorlopen, NDAA bestaat al jaren, wij hebben alleen maar voor delen of aanverwante zaken gelobbied, zoiets.)
  http://soldiersystems.net/2011/12/24/surefire-responds-to-ndaa-rumors/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren