1. 2

  Ik heb elders gelezen dat de iraniers het in hun broek doen dat de controllers van hun langeafstandsraketten besmet zijn met israelisch/amerikaanse stuxnet-lookalikes. In dat geval hebben ze raketten die het *niet doen*. De hele bodem onder je afschrikking weg.

  Dito al dit soort verdachte explosies; Israel speelt met vuur. Als Israelische betrokkenheid al te overduidelijk is, dan kun je d’r op wachten tot d’r weer een paar stevige zelfmoordaanslagen plaatsvinden in Israel. Of erger.

 2. 3

  Ik kan het me niet voorstellen van die raketten. Ik meen dat de Iraanse raketten gebaseerd zijn op russische en noord koreaanse technologie.
  Voor zover ik weet heeft Stuxnet alleen centrifuges gemold.
  En hier was wel westerse technologie aanwezig namelijk van Siemens met programmeertaal PLC waar stuxnet voor geschreven is.

 3. 5

  Je weet niet wat d’r allemaal voor electronicaspul in die geleidingssystemen zit. Die plof van 2 weken geleden kan 2 dingen betekenen: of incompetentie (en dat is ook een blamage voor ’t regime), een gelukte actie van de mossad (ook niet OK), of gehackte computers/electronica ergens (helemaal niet OK). Veel succes om dat uit te zoeken. In de tussentijd zit je met een stapel raketten van dubieuze kwaliteit — doen ze het of doen ze het niet? Ik kan me voorstellen dat het regime daar niet helemaal lekker op slaapt.

 4. 6

  @Gronk
  As usual staart u zich blind (voor zover u dat al niet was) op de klepel.
  Plc is geen programmeertaal ergo… met die iraanse raketten zal het dus ook wel loslopen. Niet dat het mij blij maakt ofzo.

 5. 11

  Zo werkt dat niet. Je hebt goede (zionistische) terroristische aanslagen en slechte (islamitische) terroristische aanslagen, dat is al zo sinds de tweede wereldoorlog.

 6. 14

  Ik ben lang aanhanger van non-interventie, maar als Iran nu niet ingrijpt en de ambassade ontzet, maken ze zichzelf volstrekt ongeloofwaardig en valt er niets meer tegen te houden.

 7. 20

  Liggen ze in ieder geval nog steeds een straatlengte voor op Israel en de VS, want die zijn al sinds mensenheugenis ongeloofwaardig. En zie die maar eens te stoppen.

 8. 21

  zeg pipo het gaat hier over iran en voordat je weer over die ewige jude gaat emmeren; jouw opa knalde in de jaren pal na die joodse terroristische daden vrolijk 150.000 indonesiers af, hypocriet jankerig slap gelul

 9. 27

  tuurlijk joh dat die kut-yanks mensen executeren is voor jou natuurlijk een extreem goede reden om in iran bekeerlingen, homo’s en ‘staatsvijanden’ op te hangen, klasse

 10. 28

  Nee hoor, ik ben een tegenstander van de doodstraf, om welke reden dan ook.

  Zouden die Republiekanen nou ook zo hard juichen en klappen als die mensen in het openbaar op de electrische stoel terechtgesteld zouden worden?

  Ik kan me trouwens niet herinneren dat Iran ooit gedreigd heeft Israel aan te vallen met atoomwapens. Het omgekeerde gebeurd echter wel.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3058458/2011/11/30/Amerikaanse-generaal-Israelische-waarschuwing-bij-aanval-op-Iran-niet-zeker.dhtml

  Mensen die niet zien wie in dit geval de feitelijke agressors zijn,
  lijden aan zionistisch-ideologische blindheid.

 11. 31

  geen idee harm, ik had het ook nergens over kernwapens, is moeilijk he buiten jouw beperkte kadertje denken?

  trouwens waar in dat prachtige krantenartikel van jou hierboven beweert israel iran met kernwapens aan te vallen? meer dan wat in jouw rigide gedachtegoed past ben jij blijkbaar niet in staat om te lezen

 12. 33

  nogmaals, ik heb het nergens over kernwapens gehad

  in jouw denk wereldje komt alle ellende in deze wereld door de yanks en de eeuwige joden, al het andere in deze wereld wordt gebagatelliseerd omdat die joden en die yankies ook genoeg verkeerd doen

  ik ben tegen de doodstraf alleen al om de simpele reden dat deze nooit meer terug te draaien is en niemand het recht heeft om voor god of allah te spelen

  als jij het ophangen van homo’s, politieke tegenstanders en bekeerlingen gebagatelliseerd met het feit dat in de vs moordenaars worden geëxecuteerd mis jij echt elk gevoel voor proportie

 13. 34

  Ik wist niet dat het bij die 5 ging om homo’s, politieke tegenstanders en bekeerlingen. Bovendien was ik ook niet over mijn opa begonnen.

  De geloofwaardigheid van de VS is absoluut 0 sinds ze in 1953 via een staatsgreep de Shah aan de macht hebben geholpen, ten koste van de democratisch gekozen president Mossadeq:

  “Mossadeq stond, zoals hij het zelf graag noemde, voor een ‘schone regering’. Hiermee bedoelde hij een regering vrij van corruptie met een transparante beleidsvoering, een regering waar het volk bij betrokken was, een onafhankelijk rechtssysteem, vrijheid van religie, en uiteraard vrije verkiezingen. Daarnaast zette hij zich in voor meer rechten voor vrouwen, arbeiders, en boeren. Hij was zelfs bezig met een fonds om rurale ontwikkelingsprojecten te stimuleren, om zo de ongelijkheid binnen de bevolking te verkleinen. (…) Zijn vernieuwende ideeën kregen groot draagvlak bij de inwoners van Iran.”
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Mossadeq

  Over die zionistische terroristen hoeven we het niet eens te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren