1. 2

  Russische invloed op de democratisch gekozen Griekse regering?

  Misschien moeten we die democratische verkiezingen maar gewoon afschaffen, Jeroen, als de Russen onze vrije keuze zo makkelijk manipuleren.

 2. 11

  @10: Ik verplaats helemaal geen doelpalen, jij loopt te zeuren en te zuigen, het enige wat ik doe is laten zien dat de Duitse media meld dat er een minimale consensus is en helemaal geen uitbreiding van de sancties zoals bedoeld was.

 3. 12

  @11: Dat is dus door #9 al weerlegt. Je blijft maar stampen “ik heb toch gelijk” terwijl je gewoon fout zat. Maar dat ik plaag geef ik toe.

 4. 13

  Zeg dat tegen de auteur van het gelinkte artikel..

  @4: nee, JANC, Jeroen is verantwoordelijk voor zijn eigen redactionele keuzes en mag daarop aangesproken worden.
  Waarom wijst Jeroen wel op de Russische invloed op de Griekse regering? En waarom zwijgt Jeroen over de Amerikaanse invloed op de Oekraïnse regering?

 5. 14

  @13: Je zit – wederom – fout.
  Jouw #2:

  Russische invloed op de democratisch gekozen Griekse regering?

  Er is een auteur die elders op de site een post heeft waarin het over de vermeende Russische invloed gaat by Syriza. Als je bovendien goed leest zie je dat de auteur van deze post dat juist relativeert: Die invloed is niet zo groot omdat de sancties immers verlengd en volgens de VRT verzwaard zijn (#9). Kortom: Als je vind dat de auteur van het stuk hier ook het moet hebben over de Amerikaanse invloed in de Oekraïene dan heb je A) het stuk niet goed gelezen, B) zit je de doelpalen van te verzetten want het gaat over de Griekse regering en een EU-besluit.

 6. 15

  @14: JANC, het was ook Jeroen, die het artikel (waar deze waanlink naar verwijst) van de anonieme auteur “K” op de voorpagina plaatste. Die auteur “K” heeft geen directe toegang tot het CMS van Sargasso.

  Jeroen schrijft hierboven

  lijkt het vooralsnog wel mee te vallen met de Russische invloed op de nieuwe Griekse regering.

  Daaruit kun je concluderen dat Jeroen er nog niet gerust op is dat de Russen geen invloed hebben. Die conclusie is geheel voor mijn rekening en misschien wel fout.
  Alleen Jeroen zelf kan uitsluitsel geven over de waarde van bovenstaande formulering.

 7. 16

  @14: Ik heb nieuws voor je, alleen de VRT meld dat de sancties verzwaard zijn, ALLE andere media reppen met geen enkel woord over verzwaring, enkel verlenging.

 8. 18

  @17: laatste poging

  http://www.bbc.com/news/world-europe-31033924

  At an extraordinary meeting in Brussels, they also agreed to discuss names to add to the list of individuals targeted for EU travel bans and asset freezes.

  However, they did not agree on imposing new economic sanctions against Russia.

  Misschien dat je nu ziet dat de NL media er faliekant naast zit, het enige wat er besloten is dat de HUIDIGE sancties verlengd wordt, voor de rest is er nog NIKS besloten.

 9. 22

  @21: wat ik in reactie #2 ook al schreef.
  Na elke verkiezing is er tegenwoordig gezeik over fraude of zoals in dit Griekse geval gezeik over politieke signatuur van de gekozen volksvertegenwoordigers…

  De EU zit erg in haar maag met de nieuwe democratisch gekozen Griekse regering, ook al stemde die in met een verlenging van de symbolische sancties.

 10. 23

  @22: In dat geval ben ik het met je eens, maar dat is toch logisch hier. Veel mensen zijn bang dat ze opdraaien voor die “luie Grieken”.

 11. 25

  @24: Zucht! 1) Dus morgen betalen de Grieken de schulden niet. Dan zitten we nog in de EU, dus hebben we de problemen. 2) Nee, die schulden is NL aangegaan, het uitstappen uit de EU verandert niets aan die schuldbekentenis.
  Leer argumenten te gebruiken die ook steek houden.

 12. 26

  En waarom zwijgt Jeroen over de Amerikaanse invloed op de Oekraïnse regering?

  Voor Hans Psycho Verbeek maakt een fascistische invasie en duizenden doden niet zoveel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren