1. 1

  Mooi stuk en mooie titel.
  De zogenaamde, en broodnodige transparantie van de overheid,waaronder afschaffen W.O.B. Krijgt zodoende dan toch alsnog wel een zeer bijzondere en “selectieve” openheid.

  Niet voor de mensen het betreft ,en over gaat; maar Hollands eigen; voor de onverantwoordelijke winstbejag, bonusjagers en criminelen. De gedupeerde,van identiteitsfraude, handelswaar, valsheid in geschriften, en cetera.
  fan naast de ellende ook nog eens door de overheid op afgerekend zullen worden…
  Door volledig gebrek,aan inzicht, en besef;van de gigantische gevolgen, deze lekken kunnen en zullen hebben.Zowel individueel,gericht micro niveau,en kwaadwil.
  Als in het algemeen,op macro niveau.

  En eenmaal getapte gegevens, door 1 crimineel/kwaadwillende; kunnen eindeloos verhandeld worden. Of net navernant, diversen doelen; misbruikt.
  Dat kan zelfs jaren later, NA, een tap, door een lek;ookal is die dan allang gedicht.

  OOk dan is vast niemand van de overheid verantwoordelijk, noch, in positie, de ellende voor getroffenen te beëindigen.(want niemand heeft die deeltaak,noch instantie bestaat; specifiek, zich bezigd met deze problematiek.En het oplossen,vor de persoon waar het voorkomt)

  Dat zagen we al bij identiteitsfraude; ook wanneer bekend, bij allen overheden;geen mens, die het oplost.
  Gedupeerden,eindeloos door dezelfde hel mogen gaan, keer op keer op keer;jaren lang. Want ” daar gaat niemand over” In versnipperland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren