1. 1

  “”Dan is er natuurlijk nauwelijks nog aandacht voor het verontrustende anti-moslimgeweld in Nederland, waarover de uitstekende krant De Pers gisteren berichtte. Moskeeën waren de afgelopen jaren 117 keer doelwit van islamofoob geweld.””

  Is geweld van marokkanen dan ook nederlanderfoob geweld of zijn de brandstichtingen bij kerken christenofoob geweld?

  Is het slaan van d66’ers met kranten d66foob geweld?

  “” ook het Meldpunt Discriminatie Internet krijgt een schrikbarend hoog aantal meldingen van moslimhaat binnen.””

  Op internet staat er haat tegen alles, lees op geenstijl een bericht over religie en je leest zelf oproepen tot genocide.
  De nodige dosis haat is ook zeker op frontaalnaakt te vinden, meestal gaat dit gepaard met paranoia en leugens.

  Ook weer een leuk nieuw woord uit de paranoïde geest van peter breedveld “crypto-PVV’ers” voor mensen die geen PVV’er zijn maar het toch niet met peter breedveld eens zijn.

 2. 3

  “Op internet staat er haat tegen alles”, schrijft berlitz, dus zo paranoia is die Breedveld blijkbaar nou ook weer niet en het feit dat moskeeën de afgelopen jaren 117 keer doelwit waren van geweld blijft ook onweersproken.

  Het heeft er alle schijn van dat Berlitz het ergens niet mee eens is,
  maar waar hij het niet mee eens is, dat blijft nogal vaag.

 3. 4

  ” crypto-PVV’ers “.

  Verbazing dat jij daar over struikelt. De PVV noemt toch iedereen waarmee ze het niet eens zijn socialist en vervolgens haalt Bosma er bij dat Hitler ook een socialist was en dat we daarom op 4 mei de slachtoffers van alle socialisten herdenken?

  Nee, en dit is geen Godwin van mijn kant, is schrijf gewoon over wat Bosma cum suis zeggen en schrijven.

  Vraagje: 117 brandstichtingen bij moskeeën. En hoeveel Nederlandse kerken in dezelfde periode? PS. niet smokkelen: alleen kerken die nog in gebruik waren.

 4. 7

  zijn de brandstichtingen bij kerken christenofoob geweld?

  Nee, natuurlijk niet. Want brandstichting bij een koptische kerk is ook geen geweld tegen kopten, net zo min als een aanval op een brandweerauto of ambulance geweld is tegen hulpverleners. Of wacht…

 5. 8

  Wereldwijd worden de meeste aanslagen op moskeeën gepleegd door moslims. De meeste vernielingen in NL blijven onopgelost. Zoeken ze wel altijd in de juiste richting ?

 6. 11

  Geen idee, maar als ze er van uitgaan dat moslims het gedaan hebben, dan moeten ze nou toch eindelijk de aanhang van de PVV eens wat beter onder de loep gaan nemen.

 7. 12

  Heeft-ie daar een heel boek voor nodig? Meestal heeft-ie wel genoeg aan een one-liner. Arme man, hij zit er echt vreselijk mee dat iedereen behalve de PVV links is.

  Terug naar het onderwerp.

  Feit: 117 aanslagen op moskeeën. Vraag: wat waren de motieven (anders dan islamofobie)?

 8. 14

  Bewijs maar dat kerken de afgelopen 5 jaar 117 keer doelwit van islamitisch geïnspireerd geweld waren. Je hebt tot nu toe 3 gevallen bewezen. Dat is wel erg magertjes.

 9. 15

  Mooi. Mogen wij Bosma dan nu ook weer gewoon een fascist noemen? Of gaat het weer om het opeisen van een typische PVV-vrijheid (opeisen voor jezelf en proberen te verbieden aan anderen)?

 10. 16

  We hebben het hier over Nederland. Als je bewijzen hebt, dat de moskeeën hier ook slachtoffer worden van het geweld van andere moslims, lezen we dat graag, en zal de politie haar onderzoeken ook meer in die richting gaan voeren. Zonder bewijzen is die suggestie nergens op gebaseerd geklets.

 11. 17

  Ach, Peter Breedveld……Heb net een ban gekregen op FN omdat ik z.g. aan het trollen was. Mijnheer B. is compleet naar links doorgeschoven. Van menig extreemlinks regeerder accepteert hij alles, heeft ook een ban gekregen maar heeft inmiddels het niveau van voor de ban allang ruimschoots overschreden. In de loop van de tijd zijn er al vele reageerders die niet klakkeloos meeliepen met Breedveld verdwenen.
  FN is zijn kracht aan het verliezen, zeker de laatste maanden en dat is jammer, maar was wel voorspelbaar.
  Crypto-pvver…….je moet toch wel zwaar getafeld hebben om daar op te komen.

 12. 19

  Jos, ik ben geen arme jongen. Er is inderdaad veel onrecht in deze wereld, onrecht waar bepaalde lieden zeggen wat aan te willen doen. Datzelfde onrecht wordt door deze lieden echter anderen ook aangedaan………dan ben ik niet de arme jongen…..Je hebt er weinig van begrepen.

 13. 20

  Je bent wel een arme jongen, heel erg sneu ben je zelfs. Een beetje hier gaan zitten miepen en janken omdat je van iemands site geflikkerd bent … man man man. Er zijn honderden andere sites waar je door kunt gaan met je getrol, voor het geval je geen leven hebt naast internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren