1. 2

    Volgens mij bewijst dat nieuwe onderzoek studie alleen maar dat als Sarah Palin een fruitvliegje zou zijn, ze dan helemaal niet kieskeurig zou zijn met wie ze de fruitvliegjeskoffer induikt (zoals eerder aangenomen op grond van een klassieke studie van John Bateman uit 1948), maar dat ze een geile fruitvliegjesslet zou zijn, die met zoveel mogelijk mannetjes wil paren.

    Waarom maakt dat sense (voor fruitvliegjes, althans)? Omdat je dan grotere kans hebt dat een deel van je nageslacht behept is met antistoffen tegen bepaalde ziekten (vanuit de genen van mannetje u, w, v, x, y of z).

  2. 4

    Ten dele natuurlijk wel, maar bij de mens zit je als vrouw zijnde al gauw een jaar of tien à vijftien aan een kind vast, en dan helpt het als je een kostwinner hebt. En dat vergt wikken en wegen, want dat is een project van (in de moderne wereld) twintig jaar.

    Vandaar dat vrouwen vreemd gaan maar desondanks hun man niet kwijt willen: je hebt de geslaagde en gezapig-huiselijke manager voor de broodwinning en het economische zetje om je kinderen vooruit te helpen, en je hebt zo nu en dan een viriele kerel ernaast voor de dampende seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren