1. 1

  Wow, dat had ik now nooit gedacht. Ik begrijp het niet helemaal, want ik associeer zionisme met Jodendom en het oude testament, en dus één god, en de olympische spelen met Griekenland en heel veel goden, dus hoe dat dan weer allemaal samenvalt is vast heel bedachtzaam gedaan. Jammer dat ik niet gekeken heb, maar ik begrijp nu dat ik het dan toch niet zou hebben opgemerkt, omdat het meeste juist verborgen hoort te blijven.

 2. 5

  De betrokkenheid van Sargasso reaguurder K-Pax wordt trouwens ook vermoed. Dus dan weet je het wel:

  “‘K-Pax’ was released in theaters in October 2001, just one month after 9/11, it’s a BRITISH-American co-production, and it’s produced by Iain Softley, who also produced ‘Hackers’ (1995), a movie which contains many illuminati symbols and a clear reference to the 9/11 false flag (it shows the WTC with written on it ‘Burn and Crash’). The whole movie K-Pax is around the date July 27. Prot, the lead character is supposed to end his life on earth on July 27 and come back to his planet K-pax at precisely 5:51…which refers to 11, there is 11 years between 2001 and 2012. There is also other references to the London Olympics in this movie.”

 3. 6

  Gaat wel onzinnig ver allemaal.

  Maar dat er symboliek in die ceremonies zit staat buiten kijf.

  De meest duidelijke was de Union Jack waarbinnen de atleten zich moesten verzamelen. De Union Jack is het symbool van de eenheid van het VK. Als alle atleten van de OS (de wereld representerend) zich daarbinnen moeten verzamelen dan is dat geen toeval. Het VK als gangmaker, organisator, initiator van de grote eenheid? Ik kan het zo maar geloven dat die ideeën erin zaten jongens.

  Bij de openingsceremonie vond ik het ook al opmerkelijk dat die heren met hoge hoeden zo onbekritiseerd als een fact of life rond mochten lopen en goedkeurend mochten knikken terwijl de arbeiders uit de buik der aarde naar boven mochten kruipen en alles op mochten bouwen.

  Ik stond er van te kijken dat dat allemaal zo kon.

  Theatercritici die meer met dat bijltje hakken moeten zich daar maar eens over buigen ipv een paar halve gare sportcommentatoren (ik zal geen namen noemen).

 4. 7

  Ik moet trouwens zeggen, dat die foto met passer en de Phoenix er onder wel heel treffend vond.

  And then, at the end, the ultimate Freemasonic symbol of all, the phoenix rising from the ashes, to the sung words of “…we can rule the world” by Take That and the backdrop turning into the image of the famous masonic compasses and ruler.

  Hoe veel mooier wil je het hebben?

 5. 17

  Fuck….

  Sodomie symbolen worden ertussen gelegd, met BWB Wenlock Hiëroglief rijdend over de regenboog. De Union Jack (vlag van het VK, red.) laat het rode kruis zien, (al in verscheidene artikelen besproken) en we zien het logo waarop London wordt gesodomiseerd door de Olympiër, precies in het midden op het kruispunt (van de vlag, red.), het vermengen van de bloedstromen benadrukkend, de band die bindt. Dan natuurlijk nog de gouden bogen, die ik ook al heb besproken als zijnde de billen van de monas (hieroglyphica, red.) en de gouden poort.

  De sodomieten poort wordt doelgericht is bereikt. Wenlock en Mandeville zijn symbolen waardoorheen energie doorgegeven wordt, waardoor demonen worden gestuurd om een missie te volbrengen. Zij zijn onderdeel van een gigantische samenzwering. Sodomie wordt geëxploiteerd als een magiër-gereedschap om krijgers met psi-kracht te creëren, en het werkt rechtstreeks als op krachtige sex magick gericht, op een niveau, om het dimensionale zegel op een insluitend rooster (‘containment grid’) te breken. Dit boosaardige plan heeft vele lagen. De Openbaring 19:19 campagne is in voorbereiding, en zelfs nu is de regenboog kracht substantieel.

 6. 18

  Manman, wat moeten die vrijmetselaars een moeite doen om hun kinderachtige symbooltjes overal te vermengen, zodanig dat het niet te duidelijk is, maar wel zo duidelijk dat de aluminium-hoedjes het doorhebben.

  Ik zie de vergaderingen al voor me.

  Persoonlijk denk ik trouwens dat de aluminium-hoedjes onderdeel van het complot zijn. Zodra zij het oppakken lacht de hele wereld het concept uit, hoe echt het ook is. Ik vermoed zelfs dat het expres is. De leiders van niburu etc. zijn zelf illuminati!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren