1. 1

  Die ingenieur Ad Manders is een ‘goede bekende’ van de overheid. Hij ligt ook in de clinch met de gemeente Bergeijk, die nu zelf naar de Nationale Ombudsman is gestapt om uit te zoeken of ze, net als de Inspectie van Vrom, niet meer hoeft te reageren op talloze bezwaarschriften die Manders op de gemeente loslaat namens boeren met bouwplannen.

  Het lijkt dezelfde heer Manders die in 2011 schaatser Wesley Lommers en biljarter Johan Loncelle bijstond als juridisch adviseur in dopingszaken.

  Uit dat laatste artikel (over Loncelle): “Manders is overigens geen officiële advocaat. ,,Ik heb geen tijd gehad om mijn studie af te ronden, ik ben jurist’’, vertelde hij zelf”.

  De vraag is dus of Manders wel echt ingenieur is en of de Groningers blij moeten zijn met zijn steun.

 2. 2

  @1 In dat geval is het inderdaad de vraag of de Groningers blij moeten zijn met de steun van Manders.

  Aan de andere kant kan ik me heel goed iets voorstellen bij de genoemde risico’s. Wellicht interessant om hier een onafhankelijke ingenieur naar te laten kijken.

 3. 4

  PS: Ad Manders uit het Hechtelse Eksel is geen advocaat of jurist??? Hij heeft anno 2013 diverse winkeliers bij gestaan in de strijd tegen de gemeente Bergeijk. Diverse winkeliers zijn slachtoffer geworden van Ad Manders uit Hechtel Eksel. Manders die winkeliers zou bijstaan in een juridische affaire, heeft wel het inleggeld € 500,00 respectievelijk € 2500,00 geïncasseerd en is vervolgens met de noorderzon vertrokken, zonder deze winkeliers bij te staan. De kosten lopen daarbij uit van € 500,00 euro tot € 2500,00 euro in eerste aanleg. Daarna moeten de winkeliers nogmaals het inleggeld aan Manders betalen voor zijn diensten als hij deze wint ‘die Manders helemaal niet uitvoert’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren