1. 1

    Dus deed Trump een bouwaanvraag. Hij wilde – het zal toch eens niet – een muur bouwen: 2,8 kilometer breed en 4,5 meter hoog

    die het nodige juridisch gesteggel uitlokte. Had-ie zijn muur beter door Gronk Verherverbouwco[tm] kunnen laten bouwen; die hadden alle benodigde vergunningen en gedoe gewoon netjes gladgestreken, en daarnaast had-ie ook nog een extragratis ophaalbrug gehad.

    Overigens wil-ie ook al muren bouwen om z’n resort in Florida. Benieuwd hoe-ie dat gaat doen. Prima om een muur om je resort heen te bouwen,maar als het water flink stijgt zit je dus wel op een eiland omgeven door kaaimannen.

  2. 4

    @3: En hier zit het hem in. Ik ben helemaal voor een ecologische voetdruk die past bij deze planeet. Maar vooralsnog vind ik veel van de klimaatregelingen vooral gefriemel in de marge. De overheid probeert het vooral bij burgers neer te leggen. Olietankers en cruiseschepen laten politici bijvoorbeeld gewoon links liggen. Burgertje pesten is zoveel makkelijker en je kan er ook nog eens een centje mee verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren