1. 1

  Dat de moslims er niet eens om gevraagd hebben is natuurlijk nog veel erger, want dat bewijst dat het bestuur van de gemeente bestaat uit Dhimmies, die al bij voorbaat bezweken zijn voor de te verwachten moslimterreur als er wel een kerstboom zou worden geplaatst.

  /Opan DS Style

 2. 2

  Ik begrijp uit het verhaal dat er een kerststal staat en dat er i.p.v. een tradiotenele kerstboom een elektronische variant komt te staan. Wat moslims daar mee te maken hebben snap ik niet.

 3. 3

  Jaren lang stond er op de Dam te Amsterdam tijdens de kerstdagen een pracht van een kerstboom. Werd elk jaar uit Finland hierheen gebracht. Gratis. Ergens in de jaren zestig was er een Fins klasje in Amsterdam gestrand. Het hotel dat ze dachten te hebben geboekt bleek vol of zoiets. De gemeente Amsterdam heeft ze toen liefdevol onderdak geboden. Als dank kreeg Amsterdam elk jaar een kerstboom die afkomstig was uit de bossen rond dit dorpje. Het kan trouwens ook een stad geweest zijn. Maar dorpje klinkt lieflijker. Anyways, pracht van een traditie. Totdat iemand in de Gemeente Amsterdam besloot dat tradities er zijn om mee te stoppen. Dat jaar stond er een armetierig boompje met tussen haar kalende takken grote borden waarop Sky Radio te lezen stond. De reden dat de Gemeente Amsterdam die pracht van een traditie de kop in had gedrukt, moge duidelijk zijn: commercie.

  De vraag nu lijkt mij: waarom heeft de gemeente Brussel dan besloten om de kerstboom weg te halen? Tradities zijn gevoelige dingen.

 4. 4

  Ondertussen schuimbekt Bert:

  —————————————————————-
  18h Bert Brussen ‏@bertbrussen
  OH NOES! DeJaap wordt bestormd door de Groene Khmer van Sargasso! IEMAND HEEFT IETS GESCHREVEN WAT NIET MAG!!!1!!11

  18h Bert Brussen ‏@bertbrussen
  doen die linkse radicali’s wel eens wat anders dan ‘fact checken’ en vervolgens zichzelf op de borst slaan?
  Expand

  Bert Brussen ‏@bertbrussen
  Met ‘fact checken’ bedoelen ze: ‘iets opzoeken wat iedereen al weet of zelf kan vinden’ maar dat terzijde. Ironie MAG namelijk niet.
  —————————————————————-

  Maar goed, hieruit maak ik op dat
  1. het stuk IRONISCH bedoeld was?
  2. Bert vindt dat Sargasso een indrukwekkende stroom bezoekers heeft. Ik vraag me af hoe het met zijn business case gaat.

 5. 5

  @5: Ja, daar verschuilt hij zich achter als ie betrapt wordt op leugens of als de reactie tegen valt. Ik bedoelde het ironisch! Eigenlijk is Bertje een hele grote maar slecht begrepen moslimvriend, die gewoon aan de lopende band ironische stukjes schrijft. Gelukkig voor hem heeft de Roze Khmer het nog niet door.

 6. 6

  De “serieuze” media hebben het ook nog niet door. Maar bekijk het positief: als er hier iemand de behoefte voelt om tweets voor te lezen op Radio 1, dan is er nog hoop. Als die zwatelaar het kan…

 7. 7

  Potverdomme, heeft Bert Brussen nu nog steeds zijn medicijn inname niet onder controle? Geestelijke gezondheidszorg DOE ER WAT AAN!!! Voor ons, maar vooral ook voor Bert zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren