Corrupte ex-VVD-burgemeester Schiedam declareert 18 flessen drank voor kort beleefheidsbezoekje bij haar thuis.

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Verzachtende omstandigheid voor VVD: wethouders PvdA en CDA deden ook mee.

Open artikel

Reacties (8)

#1 NietJeZus

Ik zeg, deze zonden niet bedekken met de mantel der liefde, een glas, een plas en alles bleef zoals het was — zoals het altijd gaat met dit soort dingen — maar met pek en veren het land uitjagen, die hele frauderende kliek!

#2 majava

Ik vind het nog tot hier aan toe dat dit gebeurt en hoe slap er kan worden opgetreden hier tegen. Waar ik alleen echt niet tegen kan is dat bestuurders, in welke sector dan ook, die aantoonbaar frauderen, wanbeleid voeren, of erger, na het opstappen of uit ambt/baan gezet te zijn na korte of langere tijd gewoon weer op hetzelfde niveau ergens anders aan de slag kunnen. Met volledige wetenschap van wat deze bestuurders hebben aangericht in hun vorige betrekking(en).

Leg mij maar eens uit hoe dat is te verdedigen.

#3 Bismarck

Maar uitkeringsfraude is ook erg.

#4 Prediker

Er is een mooie scène in Animal farm dat een van de boerderijdieren ontdekken dat de varkens, die zich als hereboertjes boven de rest van de dieren hebben gesteld, in het huis van de boer zitten te schransen en te vreten van het werk van de rest van de dieren.

Hoe kun je een burgemeesterspost in de wacht slepen namens een partij die pleit voor zuinige omgang met gemeenschapsgeld en mensen kleineert omdat ze zogenaamd ’teren op de overheid’, en dan zelf op zo’n schandalige manier uit de gemeentelijke ruif vreten?

De hypocrisie van zo’n muts…

Ik weet wel dat veel ondernemers dat ook doen, dineren en snoepreisjes met vrouw en kinderen financieren op kosten van de zaak, en die zoveel mogelijk als melkkoe gebruiken – maar dat is dan tenminste nog hun eigen bedrijf dat ze uitkleden.

Maar die mevrouw Verver is gewoon een veredelde ambtenaar, een overheidsmedewerker. Dat geld wat zij opsoupeert is van de burger. Wat een nonvaleur ben je dan, als je denkt dat je recht hebt om jezelf daar flink van te laten fêteren.

#5 Spam

@4 Dat kunnen ze heel makkelijk. Ze zijn er namelijk heilig van overtuigd dat zij het wel verdiend hebben. Omdat zij wel hard werken en wel proberen iets van hun leven te maken. Ook is het voor hun volstrekt duidelijk dat hun bijdrage aan de maatschappij ruimschoots de gemaakte onkosten compenseren.
Het principe dat ze hanteren is niet dat gemeenschapsgeld niet verkwist mag worden, maar dat je ‘iets van je leven moet maken’ en daar pas in geslaagd bent als je netto meer opbrengt dan dat je kost. Tot die tijd ben je een uitvreter en een lapzwans die niet moet zeuren.

#6 gronk

maar dat is dan tenminste nog hun eigen bedrijf dat ze uitkleden.

Nou, nee, dat gaat gewoon op kosten van de belastingbetaler. Dat soort ‘onkosten’ mag je van je winst aftrekken, zodat je aan het einde van de rit minder inkomen overhoudt waar je inkomstenbelasting over moet betalen. Zo’n ondernemer krijgt dus 42% subsidie.

#7 L.Brusselman

Dat de bestuurders in Schiedam er voornamelijk voor zichzelf zitten is bij veel inwoners al bekend,en al helemaal sinds ze dat wanstaltige megalomane stadhuis hebben laten bouwen.
Nepotisme is er ook geen onbekend fenomeen
http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2884086/2011/09/02/De-rotte-cultuur-van-Schiedam-en-haar-burgemeester.dhtml

#8 Bismarck

Ik hoop trouwens dat van Vollenhoven ook nog een taxi heeft gedeclareerd, want als ie daar in een mum van tijd zoveel flessen wijn heeft achterover gekieperd, kon ie beter niet zelf terug naar huis rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*