Chinezen snijden nog levende gestrandde potvissen aan stukken

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (12)

#1 weerbarst

onnodig lijden indien waar

#1.1 Olav - Reactie op #1

Uit het gelinkte artikel blijkt het in elk geval niet.

#1.2 Yevgeny Podorkin - Reactie op #1.1

The whales were in the midst of being rescued when residents came in secretly at night with cutting tools and cut off pieces of meat.

Foto 2

Sja, en wat doen die stomme beesten verder zoal overdag…de Chinees doet toch ook niet moeilijk als je niet met stokkies eet?

#2 Bullie

Ons volkje zet een hulpactie voor een zwakzinnige orca op touw en discussiëert vervolgens maandenlang tot in de Tweede Kamer of die teruggezet dan wel in een zeeaquarium opgenomen moet worden. Ondertussen slurpen we levende oesters, koken we levende kreeften, stropen we levende palingen, transporteren we nog levende varkens zonder water naar Italië, hangen we nog levende kippen aan een slachtband en leiden we 500 man dierenpolitie op.
Rare Chinezen, die Hollanders.

#3 Karl Kraut

Sushi kan niet vers genoeg zijn. En wij eten zelf ossenstaartsoep waarvan de os meestal nog leeft. Maar Chinezen mag je schaamteloos racistisch demoniseren, zo blijkt maar weer eens ten overvloede. Er zal wel diepe haat aan ten grondslag liggen.

#4 Bullie

Angst voor het Gele Gevaar. Ze schijnen ook massaal meisjes te overrijden, zelfmoord te plegen en in vergiftigde rivieren te zwemmen

#4.1 Bismarck - Reactie op #4

Dat maakt het gevaar dan weer vanzelf kleiner. Verder schijnen ze trouwens goedkoop elektronica te maken zodat je voor weinig geld een tablet, Iphone, laptop en breedbek-TV kan aanschaffen. Waarmee ze meteen een belangrijke bijdrage aan ons behoud van koopkracht leveren.

#5 Karl Kraut

Apple dwingt China om Chinezen 16 uur per dag als slaven in fabrieken te laten werken. En inn elke Nederlandse straat zitten Chinese informanten onder de dekmantel van z.g. ‘restauranten’ de boel in de gaten te houden.

#6 Bullie

vind ik leuk

#7 Bismarck

Ik heb trouwens veel minder moeite met Chinezen die gestrande walvissen opeten dan met Japanners die walvissen in zee harpoeneren en het vlees vervolgens in warenhuizen opslaan omdat zelfs de honden er nog geen brood van lusten.

#7.1 Bullie - Reactie op #7

lelijk anglicisme, warenhuizen

#7.2 Olav - Reactie op #7.1

Een valse vriend, inderdaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*