1. 3

  The real show stopper @TRS is het verlies aan inkomsten irgendwo omdat er ff niet bovenproportioneel wordt gespeculeerd (en wellicht nooit meer in die grootte vanwege een zekere cultural clash, niet genoemd maar is een factor.) en die megalomane projecten, uitgevoerd door slecht behandelde en betaalde slaven, de prullenbak in kunnen…dat denk ik als ik tank.

 2. 5

  beetje jammer hugo. the enemy of my enemy must be a friend? zo zwart wit zit de wereld niet in elkaar… Mugabe misbruikt anti-imperialistisch gedachtengoed om zelf dezelfde spelletjes te spelen waar hij anderen van beticht, Chavez leek nog een beetje boven deze fouten te staan maar mocht dit waar zijn dan loopt ie z’n bolivaristische revolutie toch aardig te verzaken!

 3. 6

  I dread to ask but… hoe leek Chavez boven die fouten te staan? Chavez heeft zichzelf toch inmiddels al jaren als de, minimaal in aanleg, zoveelste kleinzielige machts-dronken dictator laten kennen?

 4. 7

  TRS, klein brein?, of is u 010101000111001001110011, it’s the message stupid, niet deviaties bij een blackbox entiteit van een met de kudde afgesproken klankenreeks.

  Up r’s klein brein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren