1. 1

  Eerder deze week betoogde een andere prof dat Leers zeker 5 opties heeft om wel een vergunning af te geven.
  Hij heeft ook nog een 6e: de De Donner-manoeuvre. Zet een wet of een rechterlijke uitspraak je klem, dan verander je met spoed de wet.

 2. 2

  De hoogleraren halen ook het argument onderuit dat de rechter de verblijfsvergunning heeft geweigerd. Hij heeft alleen de minister niet verplicht er 1 af te geven. Dus die route is nog steeds open.

  Het is niet alleen de CDA-fractie die zich in de nesten heft gewerkt. Ook de PVV krijgt het lastig. De aangenomen motie op het congres gaat er nu voor zorgen dat de op Mauro gelijkende zaken wettelijk geregeld gaan worden. In plaats van een enkele uitzondering (die zonder veel rumoer had kunnen worden gemaakt) komt er nu een regeling die in gaat tegen het staand beleid uit het gedoogakkoord.

  Overigens krijgt Mauro met gezwinde spoed een studievisum. Leers heeft al aangekondigd dat hij voor de verlening niet naar Angola hoeft. Leers maakt graag een uitzondering op die regel (sic).

 3. 3

  Volgens Defence for Children zijn er maximaal 20 jongeren die in vergelijkbare omstandigheden als Mauro verkeren. De door de PVV aangekondigde tsunami als Mauro mag blijven is dus wederom een voorbeeld van fact-free politics.
  http://www.defenceforchildren.nl/p/21/2205/mo89-mc21

  Aan een studievisum heeft Mauro weinig, zegt wederom Defence for Children. Mauro is een MBO-er, lichtte een woordvoerder van Defence for Children toe. Studeren is voor hem geen optie. Hij wil juist snel aan het werk.
  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/components/actueel/rtlnieuws/2011/10_oktober/29/verrijkingsonderdelen/mauro-tijdlijn.xml

  Bovendien: om voor een mbo-studie toegelaten te worden geldt als criterium dat Nederland voor die studie het eerstaangewezen land is. Daarmee is honorering van de aanvraag allerminst zeker.
  Bovendien is het een tijdelijk visum. Na je studie moet je weer weg, of je moet een baan vinden op het niveau van kennismigranten. Dat betekent zware inkomenseisen.
  Een studievisum betekent dus voortgaande bestaansonzekerheid voor Mauro.

  Verder: de redenering dat het Mauro’s eigen schuld is dat hij hier nog is, is flagrante onzin. Mauro doet met recht een beroep op de wettelijke mogelijkheden die hij heeft. Dat is een fundamenteel recht voor iedereen die in ons land woont. Iemand verwijten dat hij die rechten ook daadwerkelijk gebruikt is een aanfluiting.

  Op dit moment beroept Mauro zich op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, specifiek het recht op gezinsleven. ALO stelt terecht dat de Raad van State dit recht niet van tafel heeft geveegd. De Raad heeft niet gesteld dat toepassing van EVRM verboden is.
  Mauro heeft dan ook al aangekondigd om als Leers bij zijn besluit blijft de gang naar het Europees Hof te maken.
  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2011/10_oktober/26/binnenland/Mauro_naar_europees_hof.xml

 4. 8

  cda negeert net zoals een jaar geleden; de betekenis van democratie;
  en inspraak; van de gehele achterban. Vorig jaar ,werd; een hele show gebouwd; dat cda, op het congres alsnog hen stem mochten laten meewegen; in wel/geen samenwerking met de PVV.

  wat concreet inhield; nadat ab klink,naar buiten kwam; “dat het cda; hen achterban niet juist en volledig zou informeren over de afspraken in het gedoogdenakoord met wilders;en zijn afgedwongen; voorwaaarden.

  waarna er zware druk, is gezet op ab klink zijn zetel in te leveren waarop; dit gedrocht pas , kon ontstaan. Toen de show van het cda congres; allen tegenstanders en kritische geluiden eruit gebonjourd.

  Nu maakt de cda het klaar 85 procent van zijn eigen achterban te negeren. En o ja bij de volgende ” mauro”( en velen met hem zonder gezicht of steun) zullen ze wel sociaal en barmhartig zijn. Ondanks de keiharde uitspraken van velen congres leden. Leers vind het zielig voor zichzelf; ” mauro (en velen met hem zonder gezicht/steun)is niet zielig maar ik wel;want moet deze onmenselijke beslissing nemen”

  Ferrier en koppejan, geven aan ITT leers; dat niet de gehele cda achterban achter leers staat…
  Zoals ook terpstra;
  De conslussie tot dusver is; dat noch,leers zich laat leiden, door meerderheid en keuze cda congres; noch door een eventuele stemming;op dinsdag.

  – de pleegouders,hebben alles getracht tot adoptie; welke wegens kleine formaliteiten,en bureaucratie,niet lukte. ( zoals ook vanwege papier kwesties van ambasades en consulaten thuisland mensen niet terug kunnen; wat bekend is; en het dan beter is deze mensen gewoon kunen werken en bijdragen; dan; papierloos perspectiefloos/uitzichtloos; verblijven..hoe dan ook;met allen kosten van dien)

  – De rechter had al eens uitsprak gedaan,mauro mocht blijven;
  waartegen Leers in hoger beroep is gegaan. (net als eerder hij dat ook bij Sarah uit afghanistan heeft gedaan! Dus hoezo hypocriet;al is dat natuurlijk,net zo goed zijn wettelijk recht als voor mauro,en anderen.

  – Ferier en koppejan, hebben aangegeven; nu na al dat gedoe en hoopgeven; mauro,ig hoe dan ook moet blijven. ferrier, heeft dat zojuis na het congres item laten weten; lijnrecht tegen, voorgaande, woorden van Leers in.

  – Wel meent zij nog steeds; dit via de weg studie visa kan; waar dan ook weer een uitzondering opgemaakt zou moeten worden; gezien die voorwaarden daarvan; dus dit lijkt mij geen weg.
  het geldt voor hbo; niet voor mbo; je moet in 1 keer slagen;EN het 1ste jaar na studie; 33.000 euro MOET verdienen; wat vrij..onwaarschijnlijk is.

  Hoewel bedrijven uit Eindhoven al hebben aangegeven hem wel te willen ” adopteren” en alvast, voor een baan voordragen.
  Erg symphatiek; maar lijkt me de zoveelste nodeloze(onwerkbare omslachtige) kronkelweg.
  Zowel nu al ,zonder wetswijziging; zijn er teveel redenen mogelijkheden EN bevoegdheden hem te laten blijven.

  Daarnaast; heel die gruwel wetgeving IDD, naar de realiteit en praktijk,aangepast moet worden. het makt geen verschil of toentertij theemuts; cohen; pvv; of welke geliberarliseerde; pot nat kliek;van de politiek de afgelopen 10 jaar dit wan beleid; op de kaart zette.
  het deugt voor geen meter; ook niet naar europees en internationale wetgeving; dus weg ermee!

  Zowel in procedures; en het lange gesol van onzekerheden. Als ook de doelgroepen die duidelijk wel degelijk in aanmerking komen. En wij pas 12 maal; door, wettelijk bindende vonissen van het europese hof en de vn; kenbaar is gemaakt; wij, de wetten overtreden; in het kader onze omgang met assielzoekers.

  Hoe de stand van zaken, betreffende mauro e.a nu is ( er schijnen 75, mensen te zijn; in zelfde positie als hij) Is, nog even vaag als voor dit congres. Hoe dan ook de intense verdeeldheid kwam nog duidelijker naar voren; welke leers,e.a als eengezindheid,trachtte weg te poetsen.
  Ik denk niet dat de 85 procent achterban, en congres leden die zich duidelijk hebben uitgesproken;deze anti democratie/dictoriaat, nog langer pikken; en zich, en hen stem( en ” sociale,barmhartige gezicht”), laten negeren.

  Wat de cda betreft is het duidelijk;Feriier en velen anderen aangeven hoe dan ook NU mauro iig moet blijven door de verwachtingen en geklungel van hen zelf;nu eenmaal zijn gewekt; wat tot bijkomende, doorslaggevende feiten heeft geleid.
  Dit ITT, wat de partij top beweert.
  DUS; de forse afbraak en, ontbinding van CDA,hiermee voorgoed,is ingezet; waarna; de reststukken bij het grof vuil kunnen einde cda; na 80 jaar machtbolwerk….

  Wat het voor mauro gat betekenen, blijft onduidelijk.
  Zelfs al zou dinsdag een kamermeerderheid zicht uitspreken voor blijven; is de minister daar niet aan gebonden.

  De vraag is, of judas (= Leers) met dit besluit; bereid is 85 procent van zijn eigen achterban; zo te minachten negeren en hen cda hart,eruit te rukken. OFWEL ; Blijft leers bij zijn besluit;is dat einde cda.

  Bleker dacht dit (“sociale” gezicht cda)nog op te lossen; met een kaartje van psv; Twente psv wedstrijd; aan mauro te geven; wat mauro terecht weigerde. Deze afkoopsom;en dan hop het vliegtuig in; dank u mister whiteman; i dont pray that way ( nu ja, dat maak ik ervan)

  Bleker zal wel gedacht hebben; in het kader; het gezin; onze hoeksteen;
  Stel dat hij toch blijft;kunnen we niet vroeg genoeg beginnen,met intergratie en inburgering tot onze Coruptie,steekpenningen en smeergelden BELEID,en mentaliteit; op zijn hollands; dus… bah bah!

  (Onze en DUS Mauro en diens huidige familie zijn gemeente heeft al het psv stadion gekocht van het thuiszorgbudget; en tevens de leges voor elke sociale nieuwbouw van 80.000 ;per huis; 10 procent leges te heffen; die dan natuurlijk weer doorberekend worden in de huur… etc)

  Maakt hij ,gebruik van zijn bevoegdheid, zoals door zijn achterban gevraagd; krijgt hij last met zijn dictator wilders; en moet hij weer van leider rutte; het ” goedmaken” en terug komen op zijn woorden/besluit.

  En wie weet, leidt dit alles toch nog tot een, val van het kabinet.
  dan verdiend mauro een lintje in landsbelangen.
  Maar NIET voordat, hij een verblijfsvergunning heeft; geridderd door de koningin….nu ja ik overdrijf..

  IIG willen ook vel cda leden Mauro puur en allen laten blijven; als daad; hen sociale gezicht te redden;en Mauro als boegbeeld daarvan mag functioneren…

  Wat iets anders is;dan opkomen voor een mens; versus;genadeloos afmaken; deze varriant…er ook nog tussendoor fietst.

  CDA geeft prioriteit aan het bij elkaar houden van de CDA;
  En Leers zal; dit dinsdag de doorslag geven….HOE, mag joost weten.
  en ik denk niet dat die man nog slaapt….

  Als ik denk aan de laatste ” media hype” op dit gebiedt, kom ik bij MORGAN uit.
  Die kwam op jonge leeftijd; zomaar ongevraagd aangespoeld.
  We hebben hem goed verzorgd;zijn natje en zijn droogje; Liefde en aandacht.
  tot hij volwassen en aangesterkt was.
  Waarna de discussie; OF, hij nog zou kunnen acclimatiseren;in de omgeving hij vandaan kwam.

  Deze rationele overwegingen; te komen tot de conclusie; zijn ontwikkelingen en overlevingskansen; gezien zijn lange tijd,en gewenning hier; vanaf jonge leeftijd; en geen ervaring, met zijn oorspronkelijke leefomgeving,noch, onderhouden relaties.

  Ondanks wat onderbuikgevoelens van ons volk; dat perse MORGAN terug moest; WON de common sense, en rationele overwegingen ,omtrent haalbaarheid daarvan.
  OFWEL de praktijk,en realiteit,de feiten; halen ook wan- beleid in.
  Zo mocht MORGAN blijven.

  Ondanks de aanzuigende werking op anderen orkaas; want wie wil nu niet huis en haard; land cultuur en familie verlaten;
  Voor onze almachtige superieure, zorg,en cultuur.
  je natje en je droogje; en een paar honderd kiloos vis; tussen, soortgenoten van elke kleur; lekker spetteren en spatterren in onze wateren?

  Hoewel ITT Mauro; Morgan nooit zal bijdragen, in zinvol,nuttig, werk, en belasting;en alleen maar veel geld kost…buiten de vreugde we beleven aan ,zijn aanwezigheid en ” zijn” .

  Zal allicht inherrent aan deze Morgan; dezelfde soort ” gevallen” ook dusdanig beoordeeld worden; en allen andere orkaas; onder dezelfde omstandigheden; met deze rationele,overwegingen; tot niets anders uitwijzen; dan blijven.

  Hoewel mogelijk, de vergelijking enigszins banaal is.
  Wat is concreet vanuit ” SUBJECT” in kwestie bezien; het verschil?

  En waarom kunnen we dat voor Morgan wel; op grond van situatie,omstandigheden en feiten.
  En bij mensen/kinderen;op grond van dezelfde ,situatie,omstandigheden,feiten, en hen functionerend gezin; NIET?

  Nu Mauro nog een paar nachtjes slapen en dan weet je misschien nog niet waar je aan toe bent; (ook bij meerderheid ,hoeft leers,dat niet als bindend te volgen…en leers geeft al aan; bij standpunt te blijven;maar zwabbbert wel meer;na gesprekje dictator wilders/….verhagen..
  Man neem ONTSLAG neem verantwoording en ben een VENT! geen ZWABBER!
  wel na jaren, slopende uitzichtloze onzekerheid kan dit er nog wel bij toch?
  Gun iedere partij zijn eigen speeltje; en functie je daar ongevraagd in toebedeeld krijgt.

  ! ding is zeker cda had en heeft nog steeds een groot probleem;
  door jouw, weer zichtbaar is;maar nooit weggeweest;wel angstvallig stil (te )voor de noodzakelijke reinigende, opruimende storm?)
  Maar, mauro daar heb je niets aan..

  We blijven bidden voor je; wensen je sterke, houd nog even vol; en mocht, dit gesol nog langer duren; of je uitwijzen;
  staat heel eindhoven ,includo de volledige cda eindhovense deelfractie;achter jouw en je eindhovense familie;
  en gaan dwars voor elk vliegtuig zitten; jij, niet in komt.
  Wij zijn en blijven erbij!

  Als stad; laten we niet toe; een stadsgenoot;uit ONZE stad gezet word.
  EEn weg terug is er niet meer.
  Mauro BLIJFT hoe dan OOK;
  Punt over en uit!
  case closed!

  En laat die politieke partijen hen eigen shit verder maar uitzoeken!
  Mauro blijft;!@

  Welkom Mauro in eindhoven; En ons holland;
  Je bent met velen anderen een verrijking; in alles.
  Beter dan die sjagrijnige ongemotiveerde zure klaagerige azijnpissers we al teveel van hebben in ons holland.
  Mensen zoals jij hard nodig zijn; voor onze samenleving.
  Kunnen velen een voorbeeld aan je nemen. (ook de over elkaar, rollende “leiders” en politici)
  Het hele CDA ruilen voor mauro
  Kan het CDA verder door dicteren; met 2 zetels in Angola!

  ” Wilders is woest op ferrier,en koppejan,en eis ontslag”
  Leers krijgt/neemt ontslag/ CDA doekt op; einde van; een 80 jarige dictatuur; op naar een echte en menselijke trias politika;
  en seculieren RECHT-staat! geen krom, geblaat.

 5. 11

  Heb nog een mooi euro setje voor je,als WELKOMS kadoo.
  Was een, kadootje van ons regime; nadat ons referendum genegeert was.
  Dit allereerste euro setje allen geregistreerde burgers toen uitgereikt werd;
  is nu een collectitem; En komt ook jouw toe/
  mogelijk binnenkort; de retour van onze dubbeltjes kwartjes guldens; die een riks waard zijn. Drinkwater als puur goud komt gratis uit je kraan;al laat je die het ganse jaar open staan;
  betaal je hetzelfde; 5 cent voor zoveel water je maar wilt; de rest is belasting.

  Mijn euro setje krijg;je!
  En o ja onze burgemeester staat ook achter je we nemen ook psv en hen suporters mee; al ben ik voor twente en DRENT! klasse!
  AZ heeft ook weer een kans na DSB.
  Inburgeren;en een jaarkaar voor psv; als kadoo van onze gemeente;
  Want die zijn eigenaar;en daarmee wij aandeelhouders.

  Mocht, ondanks 85 procent van cda; eist leers de wet volgt en daar, naar handelt; komt de burgemeester psv en support
  met de rest van eindhoven mee! Mauro blijf bij ons!
  Dat zegt de wet; het recht en de democratie in holland!

 6. 12

  O jaz en het honkbal team; van holland die de wk won 2011;
  Komt ook met ons mee; In hen sport OUT-fit,
  En dans meisjes; die zingen blijf van mauros lijf;\mauro blijf bij ons!
  We gaan allemaal dwars ervoor staan!

 7. 13

  Widlers voelt waarschijnlijk goed aan hoe er antipathie rond -tamelijk walgelijke- figuren als Koppejan heerst. Greet is een meester uitmelker. Maar soit ik volg die bejaardensoos dit keer niet hoor. Zo leeg is mijn leven nou ook weer niet, dat ik mijn weekend vul met kijken naar hoogbejaarde gristenen die de seniele illusie koesteren dat ze nog altijd het establishment vormen. Niettemin hoop ik op een slagveld waarbij men nog een aantal zetels verliest.

  En ik bedoelde niet onder 005 te reaguren qua kut interface.

 8. 21

  Het is zo irritant dat die journalisten geen milimeter van recht weten . Ferry Mingelen ook al van de week: ‘Leers heeft geeft wettelijke mogelijkheid.’
  In het stuk van de rechtsgeleerden staat: ‘Echter, de Vreemdelingenwet geeft de minister expliciet de bevoegdheid vreemdelingen een verblijfsvergunning te verlenen als hij daartoe aanleiding ziet (discretionaire bevoegdheid).’

  Het enige gevaar dat je als minister loopt is dat van precedentwerking. Het aantal kinderen, zoals Johanna al betoogde, stelt helemaal niets voor.
  Als alle tsunami’s door rechts beloofd werkelijkheid zouden zijn geworden dan zou ons land nu bedolven zijn onder dikke laag buitenlanders = niet-westersen = moslims = Marokkanen = criminele Marokkanen.

 9. 24

  Ik heb niet eens meer mijn twijfels over Koppejan of Ferrier. Hoe kunnen leden van de 2e kamer zich nu bemoeien met het individuele leed of individuele problematiek van een inwoner van Nederland? Die moeten zich toch over een breder spectrum oriënteren? Het soort politici als Koppejan en Ferrier zorgen voor een ernstige corrumpering van de politiek.
  Ik ben ook blij dat ik nooit CDA heb gestemd, het is gewoon een schunnige vertoning.

 10. 25

  Hoe kunnen leden van de 2e kamer zich nu bemoeien met het individuele leed of individuele problematiek van een inwoner van Nederland?

  Dat kan in een heleboel gevallen, en daar hoeft op zichzelf niets mis mee te zijn.

 11. 26

  Sterker nog, vaak zijn het de individuele gevallen die laten zien dat een algemene wet aan herziening toe is. Niet in dit geval overigens, daar is alleen de ruggengraat van Leers c.s. aan herziening toe.

 12. 27

  Ja, maar dan alleen in geval van een verzameling van individuele, gelijke gevallen en niet Mauro alleen.
  Ferrier en Koppejan maken alleen maar duidelijk dat politici in hun algemeenheid een functie kunnen krijgen omdat ze “actief” binnen hun partij zijn en behoorlijk Nederlands kunnen lezen en schrijven.

  Het is al weer een tijdje geleden dat handelaren in gebruikte auto’s, makelaars en journalisten met die eigenschappen wegkwamen en als het een beetje meezit wordt het ook duidelijk dat Ferrier en Koppejan hiermee niet meer zullen wegkomen.

 13. 28

  In de argumentatie zegt Leers dat het een schrijnend geval is, maar er ook schrijnender gevallen zijn. Ik kijk nu naar Debat op 2, geheel aan Mauro gewijd. Waar iemand terecht opmerkt dat schrijnend schrijnend is, en Van Dale geen vergrotende en overtreffende trap voor dat woord geeft.

  Overigens: de Mauro-motie ging dus over het aanpassen van de wet. Mauro heeft daar dus niks aan. Ferrier zei dat hij daarmee uitstel koopt: gaat hij nu studeren, dan zou hij er later onder kunnen vallen?

 14. 31

  Ik zit nog wat verder te lezen en ik vind iets interessants in de VK dat zou kunnen verklaren waarom Leers en het CDA zo opeens weer asielzoekersonvriendelijk opereren: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/2969528/2011/10/16/Peiling-CDA-verliest-zetel-na-migratiedebat-PVV-wint-er-een.dhtml
  Ik dacht eerst dat GBL erachter zat, en dat is natuurlijk ook zo, maar het is gewoon een kwestie van met een stap vooruit en twee stappen terug op zoek naar meer zetels. Maar …. Klopt het artikeltje in de VK eigenlijk wel?

 15. 32

  Die irritatie deel ik.Dat geldt niet alleen voor journalisten.
  De afgelopen dagen, de velen radio programma’s,tv,en kranten;waar het over deze zaak gaat. Stoort het enorm dat van links tot rechts;De (politieke) deelnemers,aan die debatten;het volstrekt ontbreekt aan dossier kennis.Waardoor ze niet beslagen ten ijs komen;De discussies,mank gaan;door dat gebrek aan de feiten ,verloop etc.

  Meestentijds lezen ook politici,een (later) beladen/zorgelijk item gewoon in de krant;waarop ze dan reageren…net als burgers.En ik begrijp wel bij de ontychelijke hoeveelheden aan items,burgers, maar ook politici;Niet tot in detail,geïnformeerd kunnen zijn; en duizenden pagina’s aan dossiers lezen.

  Maar als je dan in debat gaat/naar buiten komt;ongeacht welk item;
  ZORG dan eerst, je als politicus,ingelezen bent in de zaak die je bespreekt;Dat scheelt echt alles.En kun je op grond van juiste argumenten;alsnog van mening/oplossing verschillen.
  Dit stoort,me al zeer lang en wordt steeds erger.

  Daarbij; OOk al zouden het er 2/3 duizend zijn (waar het hier om ongeveer 75 zou gaan)Enkele duizenden, in deze ook geen enkel probleem,voor nederland zou zijn; Integendeel. Het problematiseren,is een vak an sich;lijkt wel. Criminaliseren/marginaliseren ,nog meer.

  Een bekend gegeven,regimes hen wan beleid mee doorvoeren; Door hen doelgroepen te ontmenselijken.Hoe dan ook is nederland te lang (ruim 12jaar) ONWETTIG bezig; o.a inzake assiel;en,los daarvan algemeen kinder beleid. En al diversen malen daar formeel op gewezen door de vn en het europese hof.Tijd voor sancties dus;en het tribunaal.
  En niet doorgaan ten koste van veel leed.

  In deze ga;je niet 2 mal en jongen;zijn familie laten verl;iezen,en zijn trauma; wat hier mooi herstellen kon;ook in hechting; openscheuren.
  het zullen akelige dagen zijn;voor deze jongen ,zijn familie en vrienden.
  Op het laatst mocht hij zelf ook nog iets zeggen; op onze pau en witte veerman staats propaganda T.V.
  En ondertussen klagen hele meutes; dat, zij ook fan van psv zijn;en wel zelf hen kaartje moeten kopen..Zo oneerlijk en ondankbaar van mauro..
  Die wel iets anders aan zijn veel te jonge kop heeft.

  Tenslotte is heel de arabische lente; ook ontstaan door 1 leeftijd genoot;in Tunesie;die de lont aanstak;Al was de prijs wel erg hoog..
  En dat onze assielzoekers zichzelf in de fik steken; omdat dit nog beter is;dan de rest van je leven in b.v iran gemarteld te worden;Kunnen we prima mee leven…

  Dat het van Mauro moet/lijkt af(te)hangen; die criminelen top van de cda kliek;en dit gedoogdegedrocht een halt toe te roepen; is pijnlijk voor de hele oppositie; en…de 17 miljoen democratische,beschaafde burgers;en hen normen en waarden;in wat we toelaten.
  EEns…is het geduld;en tollerantie,voor deze wrede barbaarsheid op.
  Zelfs econoom heertjes; moest femke halsema terecht wijzen;dat ze onderhand eens moest kappen; met,mensen in cijfers;en prijskaartjes,kosten en baten uit te drukken;

  Het sluipt er zo in;we niet eens meer in de gaten hebben;wat een onbeschoft onmenselijk gajes;we geworden zijn;
  En maar wijzen naar anderen landen,regimes etc.
  Hoewel ook in die meest wrede; het publiek,door die regimes iets anders voorgehouden wordt; En ook daar,nog velen onderdanen van dat soort regimes; hetzlefde roepen als hier; zowel in china als iran; ” We ”
  hebben het hier zo goed; niet klagen maar werken; en de gevangen genomen dissidenten; als gekken afdoen…ze,beschaafd niets me te maken willen hebben.
  dat is daar OOK niet anders dan hier.En wij zijn geen haar beter;ook niet ;
  Betreffende het velen leed; achter dit wan beleid; en niet alleen voor assielzoekers/vluchtelingen.

  Het is onze plicht,op te komen voor ELK mens, die onjuist behandeld wordt;Vanuit menselijk oogpunt; Niet alleen bij een overval op straat; Mishandelingen en verkrachtingen in instituties,deportaties van groepen; ook in deze.De tijd van doofpotten;verdoezelen; onderwijl op onze borst kloppend,hoe goed, en beschaafd nederland toch zogenaamd zou zijn; is voorbij;Die volks verlakkerij OOK.
  Wij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen land en samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren