Burgemeester Vilnius rijdt met tank over fout geparkeerde auto

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (20)

#2 christinA eijkhout

Ik zie dat Van der Laan of wie dan ook dat toch niet zo vlug doen.

#3 gronk

Schijnt in rusland wel een beetje een probleem te zijn, rijke stinkerds die denken dat ze boven de wet staan. Vraag me alleen wel af of die burgemeester een beetje levensmoe is.

#4 Sjiek

Nu hoor je niet meer zo vaak dat hij niet doortastend zou zijn.

#5 rongvk

@3 Me dunkt dat er verkiezingen aan komen en hij voor zijn campagne er even een 2e hands Mercedes neer heeft gezet. Bovendien staan rijke stinkerds doorgaans boven de wet omdat ze o.a. de burgemeester in hun broekzak hebben.

#6 Jaja

5. Deze burgemeester wordt verdacht van verkiezingsfraude en grootschalige omkoping. Het is ook geen tank maar een pantserwagen die pas door de wasstraat is geweest. Parkeerplaatsen aanleggen zou ook kunnen.

#7 Quintana

In scene gezet lijkt me, Postbus 51 op zijn Litouws.
Wat zou de vertaling van viral in het Litouws zijn?

#8 Richard E

ik geloof er ook helemaal niks van dat die vent die uit dat hotel waggelt de eigenaar van de auto is. Gewoon een zwerver die ze in een wit jasje hebben gehesen.

#9 Inkwith Barubador

Dit is een pantservoertuig, geen tank. Veel voorkomende vergissing.

@3: Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en dat is dus niet Rusland.

#10 Mihai Martoiu Ticu

Dit is het bewijs dat Litouwen nog steeds geen rechtsstaat is. Voor drie redenen:

(1) In een rechtsstaat krijg je geen andere straf dan wat je wist dat je zou krijgen als je bezig was met iets ontoelaatbaars.
(2) In een rechtsstaat krijg je een straf die proportioneel is aan je overtreding.
(3) In een rechtsstaat handelen de staatsorganen, zoals een burgemeester, slechts volgens bevoegdheden door de wet aan hen toegekend. Ik veronderstel dat er geen wet in Litouwen bestaat dat de burgemeester bevoegd is om met een militair voertuig over fout geparkeerde auto’s te rijden.

#11 Bismarck

Ik hou het op #5. Dit is in scene gezette populistische spierballentaal. Daarnaast zit de burgemeester overduidelijk niet aan het stuur, maar is hij puur passagier om mooi op de foto te staan. Ik zou hem als kiezer voor geen haar vertrouwen. Hij zou een betere indruk maken als hij die ferrari en rolls die eerder in beeld kwamen liet wegslepen.

#12 Inkwith Barubador

Publiciteitsstunt, niet meer dan dat.

#13 Rob

Leuke commercial.

#14 Joop

Dat zullen niet de bolides van zijn zakenvriendjes zijn …

#15 vandyke

Ik zocht nog een leuk baantje in Amsterdam. Ik doe het gratis, maar dan wel met een tank en niet met een pantserwagen. Hebben we nog een goede bestemming voor onze leopards.

#16 esgigt

@10: Daarom vermoed ik dat het een in scene gezette demonstratie is…

#17 Taco Zip

Helpt goed. Eenmaal platgereden staat zo’n auto opeens echt een stuk minder in de weg.

#18 Sil

Hebben we hem een maand geleden een prachtige Nederlandse fiets gegeven, komt ie aanzetten op een electrisch opvouwgevalletje. http://www.youtube.com/watch?v=FqAe_omwWQ8&NR=1

#19 Scrutinizer

Zo zeg… dat is pas populisme… Daar is verklaren dat de culturele elites van Europa een totale oorlog voeren tegen hun eigen bevolking niets bij…

#20 dNEUS

Ook grappig om te zien dat de auto geen milimeter verschuift als de “tank” er op rijdt.
Waarschijnlijk is er een kleine helling geplaatst om de impact te verzachten en de krachtdadige burgervader te vrijwaren van eventueel letsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*