1. 3

  Schijnt in rusland wel een beetje een probleem te zijn, rijke stinkerds die denken dat ze boven de wet staan. Vraag me alleen wel af of die burgemeester een beetje levensmoe is.

 2. 5

  @3 Me dunkt dat er verkiezingen aan komen en hij voor zijn campagne er even een 2e hands Mercedes neer heeft gezet. Bovendien staan rijke stinkerds doorgaans boven de wet omdat ze o.a. de burgemeester in hun broekzak hebben.

 3. 6

  5. Deze burgemeester wordt verdacht van verkiezingsfraude en grootschalige omkoping. Het is ook geen tank maar een pantserwagen die pas door de wasstraat is geweest. Parkeerplaatsen aanleggen zou ook kunnen.

 4. 8

  ik geloof er ook helemaal niks van dat die vent die uit dat hotel waggelt de eigenaar van de auto is. Gewoon een zwerver die ze in een wit jasje hebben gehesen.

 5. 9

  Dit is een pantservoertuig, geen tank. Veel voorkomende vergissing.

  @3: Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en dat is dus niet Rusland.

 6. 10

  Dit is het bewijs dat Litouwen nog steeds geen rechtsstaat is. Voor drie redenen:

  (1) In een rechtsstaat krijg je geen andere straf dan wat je wist dat je zou krijgen als je bezig was met iets ontoelaatbaars.
  (2) In een rechtsstaat krijg je een straf die proportioneel is aan je overtreding.
  (3) In een rechtsstaat handelen de staatsorganen, zoals een burgemeester, slechts volgens bevoegdheden door de wet aan hen toegekend. Ik veronderstel dat er geen wet in Litouwen bestaat dat de burgemeester bevoegd is om met een militair voertuig over fout geparkeerde auto’s te rijden.

 7. 11

  Ik hou het op #5. Dit is in scene gezette populistische spierballentaal. Daarnaast zit de burgemeester overduidelijk niet aan het stuur, maar is hij puur passagier om mooi op de foto te staan. Ik zou hem als kiezer voor geen haar vertrouwen. Hij zou een betere indruk maken als hij die ferrari en rolls die eerder in beeld kwamen liet wegslepen.

 8. 15

  Ik zocht nog een leuk baantje in Amsterdam. Ik doe het gratis, maar dan wel met een tank en niet met een pantserwagen. Hebben we nog een goede bestemming voor onze leopards.

 9. 19

  Zo zeg… dat is pas populisme… Daar is verklaren dat de culturele elites van Europa een totale oorlog voeren tegen hun eigen bevolking niets bij…

 10. 20

  Ook grappig om te zien dat de auto geen milimeter verschuift als de “tank” er op rijdt.
  Waarschijnlijk is er een kleine helling geplaatst om de impact te verzachten en de krachtdadige burgervader te vrijwaren van eventueel letsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren