1. 5

  Vast een prankster die van Katerschoten, ongepast in ieder geval

  Maar nu ziet u zelf hoe makkelijk het is om in een verdwaald moment jezelf te verliezen. Ik vind dan ook dat#3 verwijderd dient te worden…

 2. 9

  @8: het is toch duidelijk dat dit van jouw hand is: “U staat als een kudde in een belegerde stad met uw blogjes en partijtjes, met het paard van Troje tegenover u, en op de muren en de wachttorens staan de sociaal-democraten u te controleren, te beschieten en te beschuldigen, leeg te zuigen en u te ontwapenen. Net zolang totdat u op de knieën ligt als slaaf, uw kop houdt en in het gareel loopt.”

  Dus leg eens uit.

 3. 11

  Die tekst is wel van mijn hand waarbij ik wil vermelden dat je de hele tekst moet lezen om ‘m in de context te plaatsen. Schijnt iets heel erg moelijks te zijn tegenwoordig. Ik doel in dit verband met comment 3 op die laatste opmerking met die link. Of snap jij dat niet.

 4. 12

  Lijkt me toch wel duidelijk MrOoijer. Van Katerschoten, en ik hoop wel dat ie het niet erg vindt als ik voor mijn beurt praat, heeft met een schijnbaar subtiele maar o zo ondubbelzinnige verwijzing naar de JS zomertour de Prof. van Frikschoten danig op zijn kloten getrapt.

  Kijk, Wilders heeft zich op die wijze (#3) bij tientallen gelegenheden óók in die geest uitgelaten (weliswaar vnl in het buitenland) bij sommige gelegenheden zelfs vet op het randje. Ja, en als er dan in Noorwegen al massamoordend 1 tempelier mee aan de haal gaat wil je er opeens helemaal niks meer van weten hè en al helemaal niet in dergelijke zin met verwijzing naar de JS mee geassocieerd worden. Dan zou je als prof van Krikschoten zijnde je kop diep onder het zand willen verstoppen…

 5. 14

  @Yevgeny Podorkin
  Je praat peop. Wat 3 doet is op een verkapte manier een aanwijzing geven in deze context die kennelijk iets vreselijks moet impliceren waar ik dan mee te maken zou hebben.
  Ik kom even vermelden dat ik daar niet mee te maken heb.
  Dat heeft niets met Wilders te maken.

 6. 15

  @11 – je bent een beetje heel erg dom. Ik had nou juist de hele tekst gelezen en daarom wist ik dat het van jou was. Dus hoezo context, hoezo heel erg moeilijk, namaak prof. drs. Weet je wat het met jou is, van Frikschoten, je hebt niet eens de ballen om onder je eigen naam te publiceren. Lafaard, ga toch weg, man, en neem je vriendje Filantroop mee.

 7. 16

  als je je “rechtse” mening geeft op een blog leidt dat tot moordpartijen..

  goed om te weten… mag ik kandidaten voordragen?

 8. 17

  AdriePVV vindt ook dat er gevochten moet worden voor de Europese cultuur. Heeft hij aangegeven. Alleen doet de lafaard dat zelf niet, maar houdt er van lekker anoniem zijn haatzaaiende preken te houden via bijvoorbeeld deze site.

 9. 18

  Sikbock: wie zegt dat alleen rechtse meningen dat doen, je moet weer links de schuld geven he, de vele neerslag van de laatste weken zal ook wel door links komen. En de verkapte belasting en accijnsverhoging ook. En de schietende jongeman in Alphen ook. En de vele files ook. Enz. enz.

 10. 20

  @ Joop: pff links is dood en alleen belust op de macht.. ideeën hebben ze niet.. momenteel bakken ze alleen wat jaren 80 troep op.. moet ik nu vrezen voor mijn benen?

 11. 21

  @21. bla bla bla – rechts heeft helemaal geen ideeën alleen bezuinigingen in de wilde weg, dat veroorzaakt troep, en lost geen problemen op – daar is links beter in – alleen zijn de oplossingen voor lange termijn – en rechts zoals we weten houdt van de botte bijl op de korte termijn – ach, maak het uit – beetje schreeuwen – links en rechts zoals vroeger bestaat eigenlijk helemaal niet meer

 12. 23

  nee hoor, niet dronken, heb jij geblowed of net de afwas gedaan? of ben je aan het masturberen met vieze plaatjes op internet? of moet je de hond nog uitlaten? werk je in ploegendienst en ga je straks naar de kaasfabriek om aan de lopende band te staan? of kan je niet slapen vanwege de aanhoudende herrie van de buren? of lig je in een tent met je laptopje?

  het interessert me eigenlijk helemaal niets, je doet maar lekker

 13. 27

  dat is wat jij denkt met jouw beperkte inlevingsvermogen – ik drink geen jenever, hoogstens een biertje op het terras of in onze tuin met warm weer

  beetje humor, dikke bok, niet zo moeilijk doen

 14. 30

  Laatste reacties: Joop, Sikbock, Joop, Sickbok enz. Dan ga je natuurlijk even kijken wat Professor Sickbock deze keer nou allemaal weer te vertellen heeft.

  Niks dus. H e l e m a a l niks.

  Tja.

  Maar wat ik eigenlijk zeggen wilde.

  Ik moest zo geweldig lachen om die tekst op @3. Dat komt, ik heb net een blowtje op en ik dacht dat het een persiflage was. Ik zag Freek de Jonge voor me die Wilders op de hak neemt.

  De hele PVV woedend natuurlijk, dreigbrieven naar Freek de Jonge, extra politiebescherming. Voor Freek.

  Na enig heen en weer kom ik bij @11 en dan staat daar doodleuk:

  Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

  “Die tekst is wel van mijn hand waarbij ik wil vermelden dat je de hele tekst moet lezen om ‘m in de context te plaatsen.”

  Hup, Freek de Jonge aan scherven.

  Even omdenken.

  Moet ik dat gaan lezen? Het kan natuurlijk nooit grappiger zijn dan uit mond van Freek de Jonge nietwaar? Ja, die gozer uit Eindhoven, ik weet zijn naam zo gauw niet meer, die kan dat ook wel goed.

  Maar Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten…..?

  Jezus, wat een creep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren