Bijna 150 duizend stellen op de werkvloer

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Joost

Waarom wordt dit onderzocht of vrijgegeven? Is het relevant?

#2 qwerty

@1: Bij ontslagrondes is het waarschijnlijk relevant : als je ze er beiden uitgooit geeft dat gagarandeerd drama’s. Dan dus maar de helft van het stel. Hoe het gaat bij vrijgezellen weet ik niet. Vermoedelijk beschouwd men die sowieso als minderwaardig en ontslagwaardig.

/halfserieus

#3 Joop

@2.

Dat is vanuit de werkgever geredeneerd, vaak zijn het kleine bedrijven, zogenaamde familiebedrijven, zeker in de landbouw/visserij (maatschap).

Wat ik zelf heb meegemaakt is dat een vrouwelijke manager bovenin een grote financiële ‘dienstverlener’ haar totaal voor de baan ongeschikte man binnen het bedrijf haalde als chef van een afdeling. Dat leidde tot botsingen waarin de man bleef zitten en verschillende professionals het veld moesten ruimen.

#4 gronk

@1: je hebt liever dat ze alleen dingen publiceren die totaal irrelevant zijn voor de gemiddelde nederlander?

#5 Jules Vismale

Vroeger werkte ik op een sociale werkplaats in Arnhem en daar leek pesten meer gedaan te worden door een autoritaire werkgever die ouderwets streng was en zo gehaat dat hij in 2000 werd ontslagen! Toch waren er bepaalde vormen van “pesten” die door de meeste vrouwelijke “slachtoffers” erg leuk werden gevonden. Zo was er een zekere Natasja (haar achternaam is me ontschoten en noem ik ook liever niet om de privacy), een blonde jongedame die altijd een strakke jeans aan had en meer ellende te verduren kreeg van ex-vrienden of familie, geregeld een flink pak voor haar broek kreeg en dus ook over de knie werd genomen maar wat ze alleen helemaal NIET erg vond! Een werkgeefster, Hennie (ook haar achternaam vermeld ik niet) werd zelfs geregeld over de schouder genomen en rond gedragen maar ze vond dit toch erg prachtig!
Overigens vond ik zelf persoonlijk dat “pesten” voor mij betekende dat ik soms ongevraagd op andere afdelingen moest werken maar dan meer om mijn grootte en forse kracht en me zo meer een pakezel voelde en dat verafschuwde ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*