Bernie Sanders doet weer gooi naar presidentschap VS

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Nadat hij het in 2016 tevergeefs tegen Hillary Clinton opnam in de voorverkiezingen van de Democraten, gaat Bernie Sanders weer proberen de nominatie voor de Democraten binnen te halen.

De lijst met kandidaten tot nu toe.

Open artikel

Reacties (7)

#1 Krekel

Nice. Ik heb dus al 1 van de 4 van mijn voorspellingen goed, en ben nog in de running om ze allemaal goed te hebben.

Zet ‘m op, Tetsuo! …

#2 Basszje

Haalt ie 2020 wel? Ik ben niet tegen Bernie, maar hoogbejaarden moeten eigenlijk niet meer in de politiek op dat soort posities.

#3 Bismarck

@2: Ik dacht ook zoiets, maar stokoude presidenten zijn momenteel in daar. De huidige is ook maar een handvol jaar jonger dan Sanders.

#4 Raymond Horstman

Niks tegen Bernie maar dankzij hem won Trump in 2016. Hij was totaal kansloos tegen Hillary Clinton maar ging door tot het uiterste en splitste hierdoor de democratische stem. De herverkiezing van Trump laat niet op zich wachten. Ze kunnen hun lol niet op in het Witte Huis.

#5 majava

@4: volgens mij is de winst te danken aan de thuisblijvers en dan met name onder de democraten die Hillary niet zagen zitten. Ik had vanaf dag één geen trek in die dame, maar had als ik een VS burger was, wel Hillary als strategische tegenstem gebruikt. Bernie riep op om hetzelfde te doen toen hij zich terugtrok.

#6 Cerridwen

@5: Het verschil waarmee Trump won was zo klein dat er allerlei groepen en gebeurtenissen zijn aan te wijzen die het verschil hadden kunnen maken.

#7 majava

@6: mogelijk, ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*